مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب!
ژلاتین: ۳ ورق (۶ گرم)
توت فرنگی (پوره شده) : ۲۰۰ گرم
شکر: ۷۵ گرم
ماست توت فرنگی :۵۰ گرم
بستنی وانیلی (نرم شده) : نیم لیتر
توت فرنگی (نگینی خردشده) : ۱۰۰ گرم
بیسکوئیت یا نان ویفر بستنی: به تعداد لازم
ورق های ژلاتین را در مقداری آب سرد خیس کنید و دو تا سه دقیقه بماند تا نرم شود. در این فاصله توت فرنگی پوره شده و شکر را روی حرارت قرار داده هم بزنید تا شکر حل شود، بلافاصله از روی حرارت بردارید و ورق های ژلاتین نرم شده را به آن اضافه کنید، هم زده تا ژلاتین نیز حل شود. پس از سرد شدن، ماست توت فرنگی، بستنی نرم شده و توت فرنگی را اضافه و مخلوط کنید و در یک قالب مستطیل کم عمق که کف و دیواره های آن را محافظ پلاستیکی کشیده اید بریزید و به مدت هفت الی هشت ساعت در فریزر بگذارید تا بسته شود. پس از بسته شدن مخلوط، آن را روی یک سطح برگردانید و محافظ را از روی آن جدا کنید و یک ویفر را به عنوان الگو روی آن قرار دهید و برش بزنید. هر تکه از مخلوط یخ زده را بین دو ویفر قرار دهید و سرو کنید.
منبع: آسمونی
دیدگاه های شما