آموزش درست کردن پلو مرغ فرنگی
در این مطلب از بخش آشپزی سایت هفتگی قصد داریم شما را با نحوه درست کردن پلو مرغ فرنگی آشنا کنیم. شما میتوانید در ادامه مطلب این آموزش را دنبال نمایید
اسم این غذا را گذاشتهاند غذای فرنگی، برای اینکه در آن نخودفرنگی وجود دارد. البته فقط اسمش فرنگی است، خودش کاملا اصیل و سنتی است. مردم سراوان این پلو را در مراسم رسمی و مهمانیهای خودمانی درست میکنند. غذایی پر از ادویههای ناب و خوشطعم و بو و البته یک پیشنهاد متفاوت برای شب های سرد زمستان.
مواد لازم برای ۶ نفر
طرز تهیه:
۱٫ مرغ را ۸ تکه کنید و با یک عدد پیاز، نمک و ادویه گرام ماسالا بگذارید بپزد.
۲٫ حالا در قابلمه بزرگی سیر نگینی شده را تفت دهید و با رب گوجهفرنگی مخلوط کنید. وقتی رنگ رب باز شد، آن را به مرغتان اضافه کنید.
۳٫ در یک قابلمه مقداری آب بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید، سپس برنج را که از دو ساعت قبل خیس کردهاید، داخل قابلمه بریزید و بعد از آماده شدن، آن را آبکشی کنید.
۴٫ قابلمه بزرگی انتخاب کنید و مرغها را ته آن بچینید.
۵٫ برنج و نخودفرنگی را روی مرغها بریزید، سپس برنج را دم کنید. بعد از ۵۰ دقیقه پلو مرغ شما آماده است.
نکته
اگر ادویه گرام ماسالا در دسترس ندارید، میتوانید از یک قاشق غذا سوپخوری زعفران دمکرده و کمی فلفل سیاه استفاده کنید.
دیدگاه های شما