مهمانان خود را با تهیه این سوفله بسیار زیبا و خوشمزه هیجان زده کنید. سوفله را عموما در کاسه های کوچک سرامیکی به نام رامکین سرو می کنند که نسوز هستند و آنها را می توان داخل فر گذاشت.
تعداد: 8 نفر
زمان تهیه: 40 دقیقه
زمان پخت: 14 دقیقه در دمای 375 درجه فارنهایت
• سه عدد زرده تخم مرغ
• 4 عدد سفیده تخم مرغ
• 225 گرم شکلات تلخ 70 درصد، خرد شده
• یک قاشق غذاخوری کره
• 1/3 پیمانه شیرشکلات یا شیر ساده
• 1/8 قاشق چایخوری ¬پتاسيم بىتارترات
• 1/3 پیمانه شکر
• بستنی کاراملی
• کره
• شکر
1- زرده های تخم مرغ را در یک کاسه کوچک و سفیده تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ بریزید. بگذارید هر دو به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق باقی بمانند. سینی فر را در ردیف پایین قرار دهید و فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. ظرف های سوفله (رامکین) را با کره چرب کنید و داخل آنها شکر بپاشید.
2- در یک کاسه بزرگ پیرکس، شکلات و یک قاشق غذاخوری کره و شیر را با هم مخلوط کنید. کاسه را روی قابلمه آب در حال جوش روی حرارت بگذارید تا شکلات روی بخارپز آب شوند و مایع نرمی به دست بیاید. کاسه را از روی حرارت بردارید و زرده های تخم مرغ را اضافه کنید و کنار بگذارید.
3- پتاسيم بىتارترات را به سفیده های تخم مرغ اضافه کنید و با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا نرم شوند. به تدریج، 1/3 پیمانه شکر را اضافه کنید و با سرعت بالا هم بزنید تا سفیده نرم شود. ¼ سفیده تخم مرغ را به مخلوط شکلات اضافه کنید و هم بزنید و سپس، بقیه سفیده ها را اضافه کنید.
4- مواد را داخل رامکین ها بریزید و سهچهارم ظرف ها را پر کنید.
5- رامکین ها را داخل سینی فر بچینید و به مدت 14 تا 17 دقیقه داخل فر بگذارید تا کاملا پخته شوند. برای اطمینان از پخته شدن، یک چنگال در وسط سوفله فرو کنید، اگر نچسبید یعنی آماده است.
6- سوفله ها را از فر خارج کنید و تا داغ است آنها را سرو کنید. برای طعم بهتر می توانید روی آنها بستنی کاراملی بریزید.
منبع: برترین ها
دیدگاه های شما