مواد لازم و طریقه ی تهیه در ادامه مطلب!!

 

مواد لازم:
پودر سوخاری یا نان خشک آسیاب شده نصف فنجان

شیر نصف فنجان

گوشت بره چرخ شده ۶۰۰ گرم

تخم مرغ زده شده ۱ عدد

سیر تازه ۳ حبه

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری

زیره سبز آسیاب شده ۱ قاشق غذاخوری

نمک یک و نیم قاشق چای‌خوری

پودر فلفل سیاه نصف قاشق چای‌خوری

پودر دارچین نصف قاشق چای‌خوری

پودر فلفل قرمز یک چهارم قاشق چای‌خوری

سس گوجه فرنگی ۳ فنجان

آب مرغ ۱ فنجان

نعنای تازه و خرد شده ۲ قاشق غذاخوری

فلفل قرمز رنده شده کمی

روش تهیه:
* دمای فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت یا ۲۳۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید.

* سطح سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید و آن را کمی چرب کنید.

* پودر سوخاری و شیر را با هم مخلوط نمایید. حدود ۳۰ دقیقه صبر کنید تا شیر کاملاً جذب پودر سوخاری شود .

* سیر را با رنده ریز، رنده بفرمایید. سپس آن را همراه با گوشت چرخ شده و تخم مرغ و روغن زیتون و رب گوجه و زیره و نمک و دارچین و فلفل سیاه و قرمز، به مخلوط شیر و آرد سوخاری اضافه نمایید. همه مواد را کاملاً ورز دهید تا صاف و یکدست شوند.

* با قاشق مقداری از مایه آماده شده را بردارید، میان دستانتان ورز دهید و به شکل توپ‌های کوچک در بیاورید و در سینی فر بچینید.

* آن‌ها را حدود ۱۵ دقیقه داخل فر گرم شده، قرار دهید تا کمی تیره رنگ شوند.

* سپس آن‌ها را بیرون بیاورید و مدت کمی منتظر بمانید. بعد از مدت کمی آن‌ها را همراه با سس گوجه و آب مرغ و نعنای خرد شده تازه و فلفل قرمز داخل قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.

* زمان پخت حدود ۴۵ دقیقه می‌باشد که بستگی به پخت کامل توپ‌های گوشتی، دارد.

دانـــــلود

  • - بازدید: 746

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *