در پست امروز قصد داریم طرز تهیه میگو با سس تند را به شما کاربران عزیز آموزش دهیم. برای خواندن به ادامه مطلب مراجعه کنید
مواد لازم:
میگو= نیم کیلو
پیازچه= 1 عدد خرد شده
برگ گشنیز خرد شده= 1 قاشق چای خوری
روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری
پودر کاری= 3 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس تند
زنجبیل رنده شده =1قاشق غذاخوری
پیازخرد شده = 2 عدد کوچک
سیر= 4 حبه خرد شده
فلفل قرمز= 1 عدد خرد شده
گشنیز خرد شده =2 قاشق غذاخوری
آویشن=1 قاشق چای خوری
جعفری خرد شده=2 قاشق غذاخوری
کرفس=1 شاخه خرد شده
سرکه = 25 میلی لیتر
پودر فلفل= نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه
ابتدا زنجبیل، پیاز، سیر، فلفل قرمز، برگ گشنیز، جعفری ،کرفس و آیشن را با 25 میلی لیتر سرکه داخل مخلوط کن بریزید و آن قدر با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. حدود 2 الی 3 قاشق پر از این سس سبز رنگ را روی میگوها بریزید و خوب به هم بزنید.
سپس پودر کاری را با 125 میلی لیتر آب مخلوط کنید تا به شکل خمیر در بیاید.
سپس درون تابه روغن بریزید و خمیر کاری را با حرارت ملایم داخل روغن سرخ کنید.مدام خمیر کاری را به هم بزنید تا معطر و خوشبو شود.
سپس میگوها را به کاری اضافه کنید و چند دقیقه سرخ نمایید.
بعد مقداری آب به مواد اضافه کنید طوری که میگوها کمی مرطوب شوند و محتویات داخل ماهیتابه به صورت یک سس کاری غلیظ در بیاید. به مدت 3 دقیقه محتویات داخل ماهیتابه باید روی حرارت بجوشد تا میگوها نرم شوند.
در آخر برگ گشنیز و پیازچه را به مواد اضافه کنید.
دیدگاه های شما