طرز تهیه میگو با سس تند

بدون دیدگاه

در پست امروز قصد داریم طرز تهیه میگو با سس تند را به شما کاربران عزیز آموزش دهیم. برای خواندن به ادامه مطلب مراجعه کنید

مواد لازم:

میگو= نیم کیلو

پیازچه= 1 عدد خرد شده

برگ گشنیز خرد شده= 1 قاشق چای خوری

روغن زیتون=2 قاشق غذاخوری

پودر کاری=  3 قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس تند

زنجبیل رنده شده =1قاشق غذاخوری

پیازخرد شده = 2 عدد کوچک

سیر= 4 حبه خرد شده

فلفل قرمز= 1 عدد خرد شده

گشنیز خرد شده =2 قاشق غذاخوری

آویشن=1 قاشق چای خوری

جعفری خرد شده=2 قاشق غذاخوری

کرفس=1 شاخه خرد شده

سرکه = 25 میلی لیتر

پودر فلفل= نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه

ابتدا زنجبیل، پیاز، سیر، فلفل قرمز، برگ گشنیز،  جعفری ،کرفس و آیشن را با 25 میلی لیتر سرکه داخل مخلوط کن بریزید و آن قدر با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. حدود 2 الی 3 قاشق پر از این سس سبز رنگ را روی میگوها بریزید و خوب به هم بزنید.

سپس پودر کاری را با 125 میلی لیتر آب مخلوط کنید تا به شکل خمیر در بیاید.

سپس درون تابه روغن بریزید و خمیر کاری را با حرارت ملایم داخل روغن سرخ کنید.مدام خمیر کاری را به هم بزنید تا معطر و خوشبو شود.

سپس میگوها را به کاری اضافه کنید و چند دقیقه سرخ نمایید.

بعد مقداری آب به مواد اضافه کنید طوری که میگوها کمی مرطوب شوند و محتویات داخل ماهیتابه به صورت یک سس کاری غلیظ در بیاید. به مدت 3 دقیقه محتویات داخل ماهیتابه باید روی حرارت بجوشد تا میگوها نرم شوند.

در آخر برگ گشنیز و پیازچه را به مواد اضافه کنید.

دانـــــلود

  • - بازدید: 1,044

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *