مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب!
انار بزرگ: ۲ عدد
لیمو ترش (لیمو شیرازی): یک عدد
شکر: یک و نیم پیمانه
خامه غلیظ: ۲ پیمانه
1- با فشار دست آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون کاسهای بریزید. (باید حدود ۳/۴ پیمانه آب انار داشته باشید).
2- مقداری از دانههای انار را برای تزیین بستنی کنار بگذارید.
3- به آب انار و لیمو، شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا شکرها حل شوند.
4- به مخلوط فوق، خامه را اضافه کرده، آنقدر آن را هم بزنید تا خامه به رنگ صورتی یکدستی درآید.
5- مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستیکی محکم دردار ریخته و حداقل به مدت ۴ ساعت یا طی شب آن را درون فریزر قرار دهید.
6- بستنی را از فریزر بیرون آورده و روی آن را با دانههای انار تزیین کنید.
منبع: آی هدیه
دیدگاه های شما