آموزش درست کردن دسر یاقوتی مخصوص شب یلدا

مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب!!

مواد لازم :

  • ژله آلوورا: یک بسته
  • خامه صبحانه :100 گرم
  • ژله انار: یک بسته
  • انار دون شده ژله آلوورا: یک عدد

 

طرز تهیه :

ابتدا ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه .

دونه های انار رو در قالب مورد نظر  می ریزیم.

نصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق در قالب می ریزیم .  بعد در یخچال قرار می دیم تا ببنده .

50 گرم خامه رو با ویسک می زنیم .

بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم .

بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده .

بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش  مجددا هم می زنیم .

همانند لایه دوم 50 گرم خامه رو هم می زنیم و سپس با قاشق آروم آروم ژله انار رو داخلش می ریزیم و هم می زنیم .

سپس روی لایه دوم می ریزیم .

بعد از اینکه دسر کامل بست ، دور دسر رو با چاقو از قالب جدا کرده و قالب رو داخل آب گرم قرار می دیم و در سینی برمی گردونیم .

دانـــــلود

  • - بازدید: 1,557

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *