آموزش درست کردن ترافل شکلاتی

بدون دیدگاه

آموزش درست کردن ترافل شکلاتی

مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب!

مواد لازم:

  •  كيك يا بيسكويت ساده يا شكلاتي پودر شده: 250 گرم
  •  گردوي خرد شده: 50 گرم
  •  كره: 50 گرم، ذوب‌شده
  •  شكلات: 200 گرم، آب شده
  •  آب پرتقال: يك قاشق سوپ‌خوري
  •  قيصي خردشده: 50 گرم
  •  پودر نارگيل، پودر پسته، پودر بادام: به ميزان لازم براي تزيين
  •  ميوه‌هاي خشك: 50 گرم، خردشده
  •  پودركاكائو: به ميزان لازم

روش تهيه:

1 – كيك يا بيسكويت پودر شده را در ظرفي ريخته و بعد باقي مواد را اضافه كرده و خوب مخلوط كنيد.

2 – مواد آماده را داخل ظرفي ريخته روي آن را پوشانده و به مدت نيم ساعت در يخچال قرار دهيد.

3 – از يخچال خارج كرده از مواد به اندازه يك قاشق برداشته و گرد كنيد، داخل انواع مغزهاي خرد شده پودر نارگيل، پودر پسته، پودر بادام و… يا پودر كاكائو يا انواع خرده شكلات يا داخل شكلات ذوب‌شده بغلتانيد.

4 – سيني را با فويل بپوشانيد، ترافل‌ها را روي آن قرار داده و به مدت نيم ساعت ديگر در يخچال قرار دهيد.

5 -مي‌توانيد اين مواد را داخل قالب چهارگوش ريخته با انواع كاترهاي شيريني، برش زده سپس داخل شكلات ذوب شده بغلتانيد. در واقع با روش‌هاي مختلف تهيه اين شيريني ساده مي‌توانيد اشكال متفاوتي داشته باشيد.

نكته:

1 – انتخاب مغز و نوع شكلات، طعم متفاوتي در اين شيريني ايجاد مي‌كند.

2 – اين نوع ترافل‌ را مي‌توانيد در ظرف در دار و در جاي خنك و براي مدت زمان طولاني نگهداري كنيد.

دانـــــلود

  • - بازدید: 2,960

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *