مواد لازم و روش تهیه به صورت کامل در ادامه مطلب!!

 

مواد لازم:

  • شکلات سیاه آب شده: ۹۰ گرم
  • ماست خامه‌ای: یک‌هشتم پیمانه
  • بیسکویت ساده: ۱۵۵ گرم
  • آب پرتقال: یک‌هشتم پیمانه
  • بادام برشته پودر شده: ۷۵ گرم
  • کره آب شده: ۹۰ گرم
  • پودر کاکائو: ۱۲ گرم
  • پودر شکر: ۸۰ گرم
  • شکلات سیاه آب شده اضافی: ۱۰۰ گرم
  • شکلات سفید ذوب شده: ۵۰ گرم

روش تهیه:

شکلات و ماست خامه‌ای را با هم مخلوط کنید. رویش را پوشانده و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا سفت شود. سپس به اندازه یک قاشق چای‌خوری از مواد را برداشته در دست گرد کنید و روی سینی که با فویل پوشانده‌اید گذاشته و در یخچال قرار دهید تا سفت شود. بیسکویت را آسیاب کرده و با آب پرتقال، بادام، کره، کاکائو و شکر خوب مخلوط کنید، از این مخلوط برای پوشش روی شکلات‌های گرد استفاده کنید و در دست گرد کرده و در یخچال به مدت یک ساعت قرار دهید. شکلات اضافی را ذوب کرده و مواد گرد شده را داخل شکلات مایع بغلتانید و با شکلات سفید ذوب شده روی شکلات‌ها خطوطی ایجاد کنید و در یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شده و فرم بگیرد.

نکته:

شکلات را یا به روش بن‌ماری یا به وسیله ماکروویو و با قدرت پایین و به مدت کم ذوب کنید.

دانـــــلود

  • - بازدید: 2,981

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *