ترکیه بعد از ایران، سرزمین کباب‌های رنگارنگ و خوش‌طعم است. ترک‌ها ذائقه‌ای مشابه ما دارند و مانند همسایگان شرقی خود به گوشت قرمز علاقه ویژه‌ای دارند. استانبول کباب یک ویژگی منحصربه‌فرد دارد. آن هم اینکه در بین گلوله‌های گوشت تکه‌های بادمجان طعم‌دار خودنمایی می‌کند و نه تنها باعث مفصل‌تر شدن غذا می‌شود، بلکه برای کسانی هم که میانه خوبی با گوشت ندارند، می‌تواند جالب باشد.

مواد لازم برای ۴ نفر:

  •  گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم
  •  پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری‌ شده
  •  پودر زیره سبز: ۲ قاشق چای‌خوری
  •   پودر پاپریکا: یک قاشق غذاخوری
  •  زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
  •  سیر: ۳ حبه، رنده شده
  •  بادمجان کوچک: ۴ عدد
  •   فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری
  •  آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری
  •  روغن مایع: یک‌چهارم پیمانه
  •  نمک: به میزان لازم

روش تهیه:

۱- هر یک از بادمجان‌ها را ۶ قسمت کرده و حداقل یک ساعت در مایه آبلیمو، روغن، نمک، فلفل سیاه، یک قاشق چای‌خوری زیره سبز و یک حبه سیر رنده شده بخوابانید.

۲- گوشت را با پیاز، زیره، پاپریکا، زردچوبه و سیر مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. گوشت را به ۲۰‌قسمت مساوی تقسیم کرده و هر یک را به شکل گلوله درآورید.

۳- چهار سیخ مخصوص گوجه‌فرنگی انتخاب کرده و گوشت و بادمجان را یک در میان به سیخ بکشید. سپس روی شعله ملایم حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا گوشت و بادمجان به آرامی بپزد و کباب شود.

نکات:

  1. بادمجان‌هایی انتخاب کنید که قلمی باشد و عرض آن از کوفته‌های قلقلی بیشتر نباشد.
  2. به جای بادمجان از کدو هم می‌توانید استفاده کنید.
  3. استانبول کباب را در تابه نیز می‌توانید سرخ کنید.

دانـــــلود

  • - بازدید: 893

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *