ترکیه بعد از ایران، سرزمین کبابهای رنگارنگ و خوشطعم است. ترکها ذائقهای مشابه ما دارند و مانند همسایگان شرقی خود به گوشت قرمز علاقه ویژهای دارند. استانبول کباب یک ویژگی منحصربهفرد دارد. آن هم اینکه در بین گلولههای گوشت تکههای بادمجان طعمدار خودنمایی میکند و نه تنها باعث مفصلتر شدن غذا میشود، بلکه برای کسانی هم که میانه خوبی با گوشت ندارند، میتواند جالب باشد.
مواد لازم برای ۴ نفر:
روش تهیه:
۱- هر یک از بادمجانها را ۶ قسمت کرده و حداقل یک ساعت در مایه آبلیمو، روغن، نمک، فلفل سیاه، یک قاشق چایخوری زیره سبز و یک حبه سیر رنده شده بخوابانید.
۲- گوشت را با پیاز، زیره، پاپریکا، زردچوبه و سیر مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. گوشت را به ۲۰قسمت مساوی تقسیم کرده و هر یک را به شکل گلوله درآورید.
۳- چهار سیخ مخصوص گوجهفرنگی انتخاب کرده و گوشت و بادمجان را یک در میان به سیخ بکشید. سپس روی شعله ملایم حدود ۲۰ دقیقه بپزید تا گوشت و بادمجان به آرامی بپزد و کباب شود.
نکات:
دیدگاه های شما