مواد لازم و طرز تهیه سالاد مدیترانه ای را در ادامه مطلب بخوانید.
تربچه = 15 عدد
پيازچه = 15 شاخه
كاهو = پنج برگ
كلم ريز خرد شده = ده قاشق غذاخوری
پیاز = یک عدد
خیار = یک عدد
گوجه = یک عدد
فلفل دلمه ای = یک عدد
آبليمو و سركه = به میزان لازم
نمک = به میزان لازم
تمامي مواد ذكر شده به صورت نگيني خرد ميشود و سس سالاد كه از مخلوط آبليمو و سركه به صورت نصف به نصف تشكيل شده برروي مخلوط فوق ريخته ميشود. سالاد بايد به مدت يك ساعت در يخچال بماند و بعد سرو شود. اين سالاد كاملا رژيمي است.
منبع: آشپزباشی
دیدگاه های شما