سالاد سزار یکی از خوشمزه ترین سالادهایی است که در حال حاضر در رستوران های معروف سرو می شود و قدمتش تقریبا به صد سال پیش بر می گردد. ترکیبات اصلی این سالاد شامل کاهو،نان تست،پنیر پارمزان و سس مخصوصش است که به مرور زمان مواد دیگری به آن اضافه شده است.
کاهو: به میزان لازم
نان تست: ۱ عدد
پودرپنیر پامزان: ۱ قاشق غذا خوری
فیله ی مرغ: ۱ عدد
گردو: ۳ عدد
روغن زیتون: یک چهارم پیمانه
سس مایونز: ۱ قاشق غذا خوری
نمک ،فلفل و پودر سیر: به میزان لازم
آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذا خوری
ابتدا کاهو رو در بشقاب خرد می کنیم.
فیله ی مرغ رو هم می تونید در فر گریل کنید و یا اینکه با کمی نمک و فلفل آب پز کرده و خرد کنید و روی کاهو بریزید.
نان تست رو به تکه های کوچک تقسیم کرده و به روغن زیتون آغشته کنید و در ساندویچ ساز تست کنید تا برشته بشه بعد روی کاهو بریزید.
می تونید در دمای ۱۴۰ درجه سانتیگراد در فر قرار بدین تا برشته بشه یا حتی می شه از مکروفر هم برای این منظور استفاده کنید قدرت ۱۰۰ و هر ۲۰ ثانیه کنترل کنید تا نانها نسوزه.
برای داشتن طعم مطلوب یک قاشق مربا خوری روغن زیتون روی نانها بریزید.
گردوها رو کمی در آب خیس کرده و اونو روی کاهوها بریزید.
مواد سس رو باهم مخلوط کرده و کمی هم بزنید و روی سالاد بریزید.
پنیر پارمزان رو هم روی همه ی مواد بپاشید.
بجای سس مایونز می تونید از سس هزار جزیره هم استفاده کنید بالطبع طعم بهتری خواهد داشت.
به جای پودر سیر از سیر تازه و به جای نان تست از نان سوخاری هم می تونید استفاده کنید.
از گوجه برای رنگین تر شدن سالاد هم میتوانید استفاده کنید.
منبع: آسمونی
دیدگاه های شما