مواد لازم و طرز تهیه ی این سالاد مقوی در ادامه مطلب!
مواد لازم:
روش تهیه:
ابتدا ورمیشلها را پخته و اگر بخواهیم آنها را رنگی کنیم در آب به هنگام جوش مقداری رنگ میریزیم. به ورمیشلها نمک و فلفل و روغن زیتون اضافه کرده و آنها را در ظرفی در بسته کنار میگذاریم.بقیه مواد را با سسها به شکل یک سالاد آماده کرده و پیالههایی را برای سرو این سالاد در نظر میگیریم که تک نفره باشند.
یک سوم از حجم کاسه را ورمیشل ریخته و روی آن را ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری از سالاد قرار میدهیم و دوباره روی آن را با ورمیشل میپوشانیم و با مقداری پسته و فلفل روی آن را تزئین میکنیم.
دیدگاه های شما