این سس برای مهمانی هایی كه به سبك فرانسوی غذا ، پیش غذا ، سالاد و … در چند دور مختلف سرو می شوند بسیار مناسب است. اگر چه برای درست كردنش باید كمی وقت بیشتری صرف كرد و زحمت بیشتری دارد . پایه این سس با مواد آماده و بسته بندی شده موجود در خانه مثل لوبیای كنسرو شده و سس تاكو درست می شود که باید تمام این مواد را با هم ترکیب کنید. این سس را با چیبس تورتیلا سرو نمایید.
سس گوجه فرنگی: 250 گرم
آب: 1/4 پیمانه
پودر فلفل چیلی: 1/4 قاشق چایخوری
زیره: 1 قاشق چایخوری
پیاز خرد شده: 1 قاشق غذاخوری
سركه سفید: 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر: 1/2 قاشق چایخوری
نمك: 1/4 قاشق چایخوری
پودر پاپریكا: 1/4 قاشق چایخوری
شكر: 1/4 قاشق چایخوری
فلفل قرمز آسیاب شده: 1/4 قاشق چایخوری
همه این مواد را با هم مخلوط نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت 20-15 دقیقه حرارت دهید تا بخوبی با هم مخلوط گردند.
منبع: سیمرغ
دیدگاه های شما