آموزش درست کردن سس مکزیکی هفت لایه

این سس برای مهمانی هایی كه به سبك فرانسوی غذا ، پیش غذا ، سالاد و … در چند دور مختلف سرو می شوند بسیار مناسب است. اگر چه  برای درست كردنش باید كمی وقت بیشتری صرف كرد و زحمت بیشتری دارد . پایه این سس با مواد آماده و بسته بندی شده موجود در خانه مثل لوبیای كنسرو شده و سس تاكو درست می شود که باید تمام این مواد را با هم ترکیب کنید. این سس را با چیبس تورتیلا سرو نمایید.

مواد لازم سس مکزیکی هفت لایه:

سس گوجه فرنگی: 250 گرم

آب: 1/4 پیمانه

پودر فلفل چیلی: 1/4 قاشق چایخوری

زیره: 1 قاشق چایخوری

پیاز خرد شده: 1 قاشق غذاخوری

سركه سفید: 1 قاشق غذاخوری

پودر سیر: 1/2 قاشق چایخوری

نمك: 1/4 قاشق چایخوری

پودر پاپریكا: 1/4 قاشق چایخوری

شكر: 1/4 قاشق چایخوری

فلفل قرمز آسیاب شده: 1/4 قاشق چایخوری

طرز تهیه:

همه این مواد را با هم مخلوط نموده و بر روی حرارت ملایم به مدت 20-15 دقیقه حرارت دهید تا بخوبی با هم مخلوط گردند.

 

منبع: سیمرغ

دانـــــلود

  • - بازدید: 875

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *