مواد لازم و طرز تهیه این پاستا ی خوشمزه در ادامه مطلب!
سینه مرغ را به شکل مکعبی خرد کرده و با کمی نمک، فلفل سیاه، زنجبیل و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون مخلوط کرده تا مزهدار شود.
پیاز را خرد کرده و درون کمی روغن مایع تفت میدهیم، سپس سیر را همراه نمک، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کرده و گوشت مزهدار شده را نیز به آنها میافزاییم و با هم تفت میدهیم. یک استکان آب به گوشت افزوده و در قابلمه را میبندیم تا با حرارت کم بپزد. فلفل دلمهایها را به صورت مکعبی خرد کرده و با کمی روغن تفت داده و به گوشت در حال پخت میافزاییم.
پاستا را طبق دستور پخت روی آن آماده کرده و به مواد گوشتی اضافه میکنیم، وقتی همه مواد با هم مخلوط شد آن را چند دقیقه روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا با هم مزهدار شوند. در آخر پاستا را درون ظرف مورد نظر کشیده و در صورت تمایل یک یا دو قاشق پنیر پارمزان روی آن میپاشیم یا با مقداری گشنیز یا ریحان خرد شده روی آن را تزئین میکنیم.
منبع: آشپزی ما
دیدگاه های شما