آموزش درست کردن کرم موکا

بدون دیدگاه

آموزش درست کردن کرم موکا

مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب!

مواد لازم:

▪ نسکافه: ۱ قاشق غذاخوری
▪ شیر: ۵۰۰ میلی لیتر
▪ شکر: ۳/۱ پیمانه
▪ شکلات تخته ای: ۲۲۵ گرم
▪ پودر وانیل: ۲/۱ قاشق چایخوری
▪ زرده تخم مرغ: ۷ عدد
▪ خامه زده شده: برای تزئین

طرز تهیه:

۱-  فر را در دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت گرم کرده و ۸ عدد فنجان با گنجایش ۱۲۵ میلی لیتر در سینی فر بچینید.
۲-  نسکافه را در ظرفی بریزید،سپس شیر و شکر را اضافه کرده و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود.
۳- شکلات رنده شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا شکلات حل شود؛از روی حرارت برداشته و زرده تخم مرغ ها را با چنگال بزنید تا یکدست شود.
۴-  کم کم شکلات را به تخم مرغ ها اضافه نمایید.
۵-  مخلوط را داخل فنجان ها ریخته و فنجان ها را در سینی فر قرار دهید؛داخل سینی فر را آب جوش بریزید تا نصف سطح بیرونی فنجان ها را آب بگیرد و به مدت ۳۵ ۳۰ دقیقه بپزید تا کرم آماده شود به طوری که اگر کارد را داخل آن فرو کرده و بیرون آورید چیزی به چاقو نچسبد،سپس بگذارید خنک شود و بعد روی آن را با خامه زده شده تزئین کنید.

منبع: آشپزآنلاین

دانـــــلود

  • - بازدید: 934

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *