محققان با تحلیل اطلاعات سلامت روانی و عادتهای غذایی یك هزار نفر از مردان و زنان 70 سال و بالای آن به این نتیجه رسیدند كه خوردن گوجه فرنگی از دو تا شش بار در هفته تا 46 درصد احتمال ابتلا به افسردگی را كاهش میدهد.
نتایج این تحقیقات در مقایسه با افرادی قرار گرفته كه در هفته فقط یك بار گوجه فرنگی را در رژیم غذایی خود جای میدهند. نتایج این تحقیق نشان میدهد سایر میوهها و سبزیجات از چنین مزیتی برخوردار نیستند.
بالای 20 درصد از افراد در مقاطعی از زندگی خود از افسردگی رنج میبرند. این میزان زنان را دوبرابر بیشتر تحت تأثیر قرار میدهد. سالخوردگان بیشتر در معرض خطر افسردگی قرار دارند، چرا كه وضع سلامت جسمانی آنها وخیمتر میشود، برای از دست دادن عزیزان خود غم بیشتری احساس میكنند و از سوی دیگر احساس تنهایی با آنها همراه است.
گوجه فرنگی منبع غنی آنتیاكسیدان است كه میتواند انسان را در مقابل برخی بیماریها محافظت كند.
دیدگاه های شما