گلابی، میوه خوراکی درختانی است که به رده pyrus تعلق دارند و یکی از مهمترین میوههای مناطق آب و هوایی معتدل به حساب میآید. این درختان برای میوه دهی به یک دوره سرما احتیاج دارند و از نظر پایداری، به درختان سیب شباهت زیادی دارند. پوست این میوه، به رنگهای زرد، سبز، قهوهای یا ترکیب این رنگها با هم هستند و گوشت آن از رنگ سفید تا کرم نوسان رنگ دارد و از لحاظ ظاهر، قسمت انتهای آن پهن است و همانطور که به قسمت سر میرسد باریک میشود.
این میوه به خاطر داشتن مقادیر زیاد ویتامین C ، داری خواص آنتی اکسیدانی است و از اکسیده شدن ترکیبات سلولهای بدن توسط رادیکالهای آزاد پیشگیری میکند.
گلابی به خاطر وجود فیبر در خود، از بروز یبوست پیشگیری کرده و نیز عملکرد روده را تنظیم میکند.
با خوردن گلابی احتمال خطر ابتلا به سرطان سینه در خانمها کاهش مییابد.
فشار خون را کاهش داده و از بروز سکته مغزی پیشگیری میکند.
به خاطر وجود پکتین در خود، سطح کلسترول را کاهش میدهد.
برای سلامت روده بزرگ، مفید است.
آب این میوه،به خاطر وجود قند فراوان در خود، انرژی از دست رفته را خیلی سریع به بدن، بازمیگرداند.
نوشیدن یک لیوان آب گلابی، برای کاهش تب مفید است.
این میوه به خاطر وجود خواص آنتی اکسیدانی در خود، باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
نوشیدن یک لیوان آب گلابی برای کاهش درد در بسیاری از بیماریهای التهابی مفید است.
• کربوهیدرات: 15.46 گرم
• شکر: 9.80 گرم
• فیبر رژیمی: 3.1 گرم
• پروتئین: 0.38 گرم
• تیامین: ( ویتامین ب1): 0.012 میلیگرم
• ریبوفلاوین ( ویتامین ب2): 0.025 میلیگرم
• نیاسین (ویتامین ب3 ): 0.157 میلیگرم
• اسید پانتوتنیک (ویتامین ب5 ): 0.048 میلیگرم
• ویتامین ب6: 0.028 میلیگرم
• ویتامین سی: 4.2 میلیگرم
• کلسیم: 9 میلیگرم
• آهن: 0.17 میلیگرم
• منیزیم: 7 میلیگرم
• فسفر: 11 میلیگرم
• پتاسیم: 119 میلیگرم
• روی: 0.10 میلیگرم
منبع: همشهری آنلاین
دست شما درد نکنه.از این که مطالب مفید میگذارید ممنونم.فقط نرم افزارهای گوشی هم بذارید