مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب!!

 

مواد لازم برای ۴ نفر:

  •   کره گیاهی: ۴۵گرم، ۳ قاشق غذاخوری
  •   پیازمتوسط: یک عدد، ساطوری‌شده
  •   شلغم: ۵۰۰گرم، نگینی و ریزشده
  •   پودر تخم گشنیز: یک قاشق چای‌خوری
  •   پودر زیره سبز: نصف قاشق چای‌خوری
  •   زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
  •   فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری
  •   آب مرغ: یک لیتر
  •   خامه صبحانه: ۱۵۰میلی‌لیتر
  •   نمک و فلفل: به میزان لازم

روش تهیه:

۱- کره را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز و شلغم را ۷ تا ۸ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شده و کمی رنگ بگیرد.

۲- ادویه‌ها را اضافه کرده و تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه دهید. آب مرغ را اضافه کنید، در قابلمه را ببندید و با شعله ملایم مواد را ۴۵دقیقه بپزید.

۳- مواد داخل قابلمه را به کمک گوشتکوب برقی یا غذاساز پوره کنید، سپس مجددا روی شعله ملایم بگذارید تا ریز جوش بزند.

۴- سه‌چهارم خامه را به پتاژ اضافه کرده و مخلوط کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و آن را در کاسه کشیده و با خامه باقیمانده تزیین کنید.

نکات:

۱- برای تزیین می‌توانید دانه‌های خردل را در کمی روغن تفت دهید تا شروع به ترکیدن کند، سپس به پتاژ اضافه کنید.

۲- معادل فارسی پتاژ، حریره است.

۳- اگر اهل سیر هستید، همراه ادویه‌جات می‌توانید ۲حبه سیر رنده شده یا یک قاشق چای‌خوری پودرسیر اضافه کنید.

۴- برای اینکه پتاژ رنگ زردتری بگیرد می‌توانید مقدار زردچوبه را دوبرابر کنید.

۵- اگر از قرص عصاره مرغ استفاده می‌کنید، نمک کمتری به غذا اضافه کنید.

دانـــــلود

  • - بازدید: 1,561

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *