مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب!!
مواد لازم برای ۴ نفر:
روش تهیه:
۱- کره را در یک قابلمه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز و شلغم را ۷ تا ۸ دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شده و کمی رنگ بگیرد.
۲- ادویهها را اضافه کرده و تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه دهید. آب مرغ را اضافه کنید، در قابلمه را ببندید و با شعله ملایم مواد را ۴۵دقیقه بپزید.
۳- مواد داخل قابلمه را به کمک گوشتکوب برقی یا غذاساز پوره کنید، سپس مجددا روی شعله ملایم بگذارید تا ریز جوش بزند.
۴- سهچهارم خامه را به پتاژ اضافه کرده و مخلوط کنید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و آن را در کاسه کشیده و با خامه باقیمانده تزیین کنید.
۱- برای تزیین میتوانید دانههای خردل را در کمی روغن تفت دهید تا شروع به ترکیدن کند، سپس به پتاژ اضافه کنید.
۲- معادل فارسی پتاژ، حریره است.
۳- اگر اهل سیر هستید، همراه ادویهجات میتوانید ۲حبه سیر رنده شده یا یک قاشق چایخوری پودرسیر اضافه کنید.
۴- برای اینکه پتاژ رنگ زردتری بگیرد میتوانید مقدار زردچوبه را دوبرابر کنید.
۵- اگر از قرص عصاره مرغ استفاده میکنید، نمک کمتری به غذا اضافه کنید.
دیدگاه های شما