چیز کیک خیار و نعناع!

بدون دیدگاه

قالب کمربندی 23 سانتی‌متری را چرب کرده، سپس بیسکویت‌ها را آسیاب کرده با کره ذوب‌ شده ترکیب کنید. مخلوط را ته و در صورت لزوم اطراف قالب پرس کنید و در یخچال قرار دهید. خیارها را رنده کرده در دستمال تمیزی آب اضافه خیار را بگیرید و کنار بگذارید.

مواد لازم:

  •   بیسکویت ترد: 250 گرم
  •   کره: 150 گرم
  •   ژلاتین: 3 قاشق سوپ‌خوری
  •   ماست: یك پیمانه
  •   پنیر خامهای یا لبنه: 500 گرم
  •   آب لیموترش: یك‌‌چهارم پیمانه
  •   خیار: 500 گرم
  •   شوید و نعناع خشک: 2 قاشق سوپ‌خوری
  •   پیازچه: 200 گرم
  •   گردوی خردشده: 80 گرم
  •   نمک: به میزان لازم

مواد رویه:

  •   آب خیار: یك پیمانه
  •   ژلاتین: یك‌دوم قاشق سوپ‌خوری

روش تهیه:

قالب کمربندی 23 سانتی‌متری را چرب کرده، سپس بیسکویت‌ها را آسیاب کرده با کره ذوب‌شده ترکیب کنید. مخلوط را ته و در صورت لزوم اطراف قالب پرس کنید و در یخچال قرار دهید. خیارها را رنده کرده در دستمال تمیزی آب اضافه خیار را بگیرید و کنار بگذارید. آب‌ لیمو‌ترش را داخل ظرف ریخته و ژلاتین را روی آن بپاشید. پس از حل‌شدن و خنک‌شدن به پنیر خامه‌ای، ماست، گردو، سبزی‌های معطر، پیازچه خردشده و نمک اضافه کنید. مواد را با هم کاملا مخلوط  كنید تا یکدست شود. سپس آن را  داخل قالب،  روی بیسکویت‌ها بریزید و در یخچال به مدت 2 ساعت قرار دهید. پس از آن مواد رویه را روی لایه قبل بریزید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. می‌توانید روی چیز کیک را با خیار، گردو و نعناع تزیین کنید.

روش تهیه مواد رویه:

ژلاتین را با آب خیار به روش بن‌ماری حل کنید، پس از اینکه خنک شد، روی لایه قبل بریزید.

دانـــــلود

  • - بازدید: 538

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *