قالب کمربندی 23 سانتیمتری را چرب کرده، سپس بیسکویتها را آسیاب کرده با کره ذوب شده ترکیب کنید. مخلوط را ته و در صورت لزوم اطراف قالب پرس کنید و در یخچال قرار دهید. خیارها را رنده کرده در دستمال تمیزی آب اضافه خیار را بگیرید و کنار بگذارید.
مواد رویه:
قالب کمربندی 23 سانتیمتری را چرب کرده، سپس بیسکویتها را آسیاب کرده با کره ذوبشده ترکیب کنید. مخلوط را ته و در صورت لزوم اطراف قالب پرس کنید و در یخچال قرار دهید. خیارها را رنده کرده در دستمال تمیزی آب اضافه خیار را بگیرید و کنار بگذارید. آب لیموترش را داخل ظرف ریخته و ژلاتین را روی آن بپاشید. پس از حلشدن و خنکشدن به پنیر خامهای، ماست، گردو، سبزیهای معطر، پیازچه خردشده و نمک اضافه کنید. مواد را با هم کاملا مخلوط كنید تا یکدست شود. سپس آن را داخل قالب، روی بیسکویتها بریزید و در یخچال به مدت 2 ساعت قرار دهید. پس از آن مواد رویه را روی لایه قبل بریزید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. میتوانید روی چیز کیک را با خیار، گردو و نعناع تزیین کنید.
ژلاتین را با آب خیار به روش بنماری حل کنید، پس از اینکه خنک شد، روی لایه قبل بریزید.
دیدگاه های شما