طرز تهیه كیچری

بدون دیدگاه

طرز تهیه كیچری

كیچری (کچری) غذایی افغانی است اما در مناطق مرزی ایران و قسمت هایی از خراسان هم مورد استفاده قرار میگیرد این غذا شبیه ماش پلوی ایران است و البته مواد اولیه آن كمی متفاوت است.

مواد لازم برای سه نفر:

برنج: 250 گرم

ماش پوست کنده: 150 گرم

کره: 40 گرم

ریشه زنجبیل: یک و نیم سانت

فلفل سیاه: نصف قاشق غذاخوری

شیر: 2 قاشق غذاخوری

زردچوبه: 1 قاشق چایخوری

سیر (كوبیده): نصف قاشق چایخوری

پیاز: 1 عدد

هل: 4 عدد

نمک: به میزان لازم

طرز تهیه:

ماش و برنج را شسته و خیس كنید.كره را در ظرفی داغ كنید و پیاز را در آن نیمه سرخ كنید و به آن سیر ، زنجبیل ، هل ، زردچوبه ،نمك و فلفل سیاه اضافه كنید و كمی تفت دهید تا بوی ادویه به مشام برسد.برنج و ماش را درون ظرفی بریزید و به آن در حدی آب اضافه كنید كه یك بند انگشت از سطح مواد بالاتر باشد.سپس مواد را به آن اضافه كنید و برنج را پس از تبخیر شدن آب دم بیندازید و پس از آماده شدن شیر را روی غذا بریزید.

نکات:

معمولا این غذا را با تخم مرغ آبپز شده سرو كرده و تزیین میكنند.

استفاده از زعفران این غذا را خوشمزه تر میكند.



منبع: سوران

دانـــــلود

  • - بازدید: 18

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *