مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب.
پودر قند (الکشده): 70 گرم
کره: 150 گرم
تخممرغ: 1 عدد
اسانس وانیل: 2/1 قاشق چایخوری
اسانس بادام: 2 قطره
شیر: 2 قاشق سوپخوری
شربت ذرت: 30 گرم
آرد نول قنادی (الکشده): 300 گرم
شکر رنگی: به مقدار لازم
1- در ظرفی، پودر قند و کره را با همزن برقی، هم بزنید تا تغییر رنگ دهد؛
2- در ظرفی دیگر، تخم مرغ را با همزن دستی، هم بزنید تا زرده و سفیده آن کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند؛
3- نیمی از تخم مرغ همزده شده را به همراه اسانس وانیل، اسانس بادام، شیر و شربت ذرت به مخلوط کره اضافه کرده و هم بزنید؛
4- آرد نول را به مواد بالا بیفزایید و مجدداً با همزن برقی، هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را داخل کیسه نایلونی قرار داده و بهمدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید؛ فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 170 درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید؛
5- پس از این مدت، خمیر را از یخچال خارج کرده و آن را با وردنه روی سطح آردپاشی شده، باز و صاف کنید. خمیر بازشده را با کاتر یا قالب مخصوص پرتزل برش دهید؛
6- پرتزل ها را در سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار داده و سطح آن ها را با قلم موی مخصوص آشپزی، به بقیه تخم مرغ همزده شده آغشته کنید؛
7- روی پرتزل ها را با شکر رنگی بپوشانید و آن را به مدت تقریبی 12 دقیقه، در طبقه وسط فر گرم شده قرار دهید تا کاملاً بپزند. پس از این مدت، سرو کنید.
منبع: سانازسانیا
دیدگاه های شما