مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب!
گوشت چرخ کرده
پیاز وهویج رنده شده
قارچ خورد شده
پودر آویشن
فلفل دلمهای خورد شده
رب گوجه فرنگی
نمک وفلفل و زرد چوبه (با هم سرخ شوند)
مواد لابه لای لازانیا را که (گوشت چرخ کرده، پیاز وهویج رنده شده، قارچ خورد شده، پودر آویشن، فلفل دلمهای خورد شده، رب گوجه فرنگی، نمک وفلفل وزرد چوبه که با هم سرخ کردهاید) را تهیه کرده، در آخر یک لیوان آب به این مواد اضافه کرده، بعد از کمی جوش خوردن خاموش کرده کنار بگذارید.
قسمتی که اکثر خانمها یا آقایان را ممکن است دچار مشکل کند جوشاندن لازانیا و پهن کردن لایههای آن روی پارچه است که گاهی با خورد شدن و له شدن ویا چسبیدن به همراه است، راه بهتر و سادهتر این است که شما از لازانیاها بدون جوشاندن و همانطور خشک استفاده کنید به طوری که ته ظرف پیرکس یا تفلون مستطیلی یا مربعی شکل خود را با روغن مایع کاملا چرب کرده و لایههای لازانیا را کنار هم تا جایی که میشود قرار دهید، ((دقت کنید چون داریم به صورت خشک لازانیا رو تهیه مکنیم مواد را رقیق بردارید یعنی آب دار مثل شکل زیر یا اینکه معمولی بردارید و انتهای کار ۲ لیوان شیر اضافه کنید))
سپس مقداری از مواد آماده شده را روی آنها ریخته، کمی سس سفیدی که خودتان درست میکنید یا مایونز روی این مواد بریزید و دوباره لایهٔ بعدی لازانیا و دوباره مواد و سس سفید تا به آخر.
در پایان کار هم روی مواد آخری لازانیا فراوان پنیر پیتزای رنده شده بریزید و سپس اگر مواد را رقیق برنداشتید دو لیوان شیر به ظرف آماده شده اضافه کرده و درب آن را بگذارید.
که اگر ظرف مورد نظر شما در نداشت از محافظ بهداشتی ویا فویل آلومینیوم برای پوشاندن روی آن استفاده کرده وظرف را درون فر در بالاترین طبقهٔ آن وبا پایینترین درجه حرارت قرار دهید، اگر هم فر ندارید روی شعله گاز وحتما از همان ابتدا با شعله پخش کن وبا حرارت کم بگذارید. بسته به درجات فرها نیم الی سه ربع ساعت صبر کنید تا آماده شود. اگر هم پس از این مدت زمان احساس کردید آماده نیست با همان درجه حرارت قبلی صبر کنید تا کاملا نرم وپخته شود.
۱- برای راحتی کار بهتر است از لازانیاهای نسبتا صاف وتخت استفاده کنید که در غیر اینصورت هم مشکلی بوجود نخواهد آمد.
۲- شما میتوانید در هنگام پختن لازانیا بعد از سه ربع ساعت آن را مرتب چک کنید تا از پخته شدن آن اطمینان حاصل کنید فقط مواظب حرارت بر روی دستتان باشید.
۳-همانطور که بالا هم گفته شد سس مایونز پیشنهاد ما برای سریعتر بودن کار است که برای راحتتر ریختن آن بر روی مواد میتوانید مقداری از سس را داخل کیسه فریزر ریخته وانتهای آن را سوراخ کرده ومثل قیف بر روی مواد به طور یکسان بریزید. در غیر این صورت میتوانید از سس سفیدی که خودتان میتوانید درست کنید (یک لیوان شیر سردی که یک قاشق غذا خوری آرد سفید را در آن حل کرده وروی شعله گاز خوب به هم بزنید تا ته نگیرد و با اضافه کردن کمی کره، وقتی به شکل مایع ماست مانندی در آمد آن را خاموش کنید) و به جای سس مایونز بر روی مواد بریزید.
۴- طرز تهیهٔ این لازانیا به گونهای است که شما با داشتن مواد در منزل هر زمان که اراده کنید میتوانید به راحتی آن را درست کنید.
منبع: زیباشو
دیدگاه های شما