برای اینکه از اول پاییز بدنتان را نسبت به سرما خوردگی مقاوم کنید از همین امروز در برنامه غذایی تان یک لیوان آب پرتقال در نظر بگیرید. حالا اگر می خواهید خواص آن کامل تر هم شود به این مخلوط آب سیب، انگور، لیموترش هم بیفزایید. برای طرز تهیه آبمیوه های پاییزی با ما همراه باشید.
پرتقال درشت: 1 عدد
سیب: 1 عدد
لیموترش: 1 عدد
آب انگور: 1 پیمانه
پرتقال و لیموترش را پوست بکنید و هسته هایش را جدا کنید .گوشت دو میوه را در مخلوط کن ریخته و هم بزنید. سیب را هم پوست گرفته و تخم هایش را جدا کنید .سپس همراه با آب انگور به مواد داخل مخلوط کن بیفزایید. اگر دوست دارید نوشیدنی تان خنک باشد،موقع مخلوط کردن چند تکه یخ هم اضافه کنید.
نکته : به جای خود سیب از آب سیب آماده کارخانه ای هم می توانید استفاده کنید.
اگر از طرفداران آب سیب هستید و روزانه معمولا یک لیوان آب سیب می خورید این بار به این مخلوط ماده و طعم دهنده پرخاصیت دیگر هم اضافه کنید.
کرفس: 1 ساقه
لیموترش: 1 عدد
سیب درشت: 1 عدد
شکر: 1 قاشق سوپخوری
نعنای تازه: ۱۰۰ میلی لیتر آب سیب ۵ برگ
یخ: 4 عدد
لیموترش را پوست کنده و هسته های آن را جدا کنید. سیب را هم پوست کنده و بعد از خارج کردن تخم هایش،چهار قاچ کرده و در مخلوط کن بریزید.کرفس و گوشت میوه لیموترش ،برگ های تازه نعنا، شکر و یخ را هم در محفظه مخلوط کن ریخته ،آب سیب را هم بیفزایید و پس از مخلوط کردن در لیوان مورد نظر سرو کنید.
منبع: زیباشو
دیدگاه های شما