مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب!!
مواد لازم :
فیله مرغ = 300 گرم
آبلیمو = دو قاشق سوپخوری
گوجهفرنگی = دو عدد
زعفران آبكرده = دو قاشق سوپخوری
لیموترش = یك عدد
فیله گوسفندی = 300 گرم
سیخ چوبی = به میزان لازم
پیاز = یك عدد
روغن زیتون = دو قاشق سوپخوری
نمك و فلفل = به میزان لازم
طرز تهیه :
فیله مرغ و گوشت را جداگانه دو ساعت در روغن زیتون، زعفران، آبلیمو، نمك، فلفل و پیاز قرار میدهیم بعد مرغ را با فیله گوشت روی هم گذاشته، مقداری با استیك كوپ، كوبیده تا گوشت و مرغ به هم بچسبد سپس به صورت حلزونی پیچیده به سیخ چوبی میزنیم، مقداری روغن مایع داخل تابه چدنی ریخته و به همراه گوجهفرنگی داخل تابه سرخ میكنیم. این غذا با حرارت ملایم باید آماده گردد تا مغز پخت شود.
دیدگاه های شما