نکات سادهای که افراد روزهدار در طول ماه رمضان باید برای حفظ سلامت خود رعایت کنند در این مطلب به آن اشاره شده است:
برای آنکه در فصل تابستان بدن رطوبت خود را حفظ کند باید حدود هشت لیوان آب نوشیده شود به همین دلیل در طول ماه رمضان به افراد توصیه میشود تاحد امکان در ساعاتی که روزه نیستند آب بنوشند.
افراد روزهدار باید به تدریج افطار کنند. پزشکان به افراد توصیه میکنند افطار خود را با آب آغاز کنند و سپس از غذاهای گرم سبکی همچون سوپ، سالاد یا فنجان کوچکی آبمیوه طبیعی مصرف کنند. همچنین در این ماه به افراد توصیه میشود از خرما به دلیل دارا بودن منیزیم، پتاسیم و فیبر خوراکی غافل نشوند.
مصرف نانهای سبوسدار، گندم، جو، مواد خوراکی تازه همچون میوه و سبزیجات که میزان کمی قند دارند و سرشار از کربوهیدرات هستند باعث میشود فرد روزه دار کمتر در طول روز احساس گرسنگی کند.
مصرف غذاهای فرآوری شده یا حاوی میزان بالایی ادویهجات و نمک در این ماه توصیه نمیشود چرا که بدن مواد قندی را به سرعت تجزیه کرده و احساس گرسنگی سریعتر به سراغ فرد میآید.
منبع: ایسنا
دیدگاه های شما