مواد لازم وطرز تهیه در ادامه مطلب!
تخم مرغ: سه عدد
شكر: يك و نيم پيمانه
شير: يك پيمانه
كره ذوب شده و روغن و پودر نارگیل: از هر کدام نصف پيمانه
بيكينگ پودر: دو قاشق چايخوري
وانيل: 1/4 قاشق چايخوري
پودر بادام: دو قاشق سوپخوري
آرد: شش قاشق غذاخوري سر پر
ليموترش: يك عدد
تخممرغ و شكر را خوب زده تا حجيم شود. سپس روغن، كره و شير را ريخته و هم بزنيد. پس از اين مرحله پوست ليمو را رنده كرده و همراه با پودر بادام و پودر نارگيل به مواد اضافه كرده و دوباره هم بزنيد. آرد و بيكينگ پودر را الك كرده و آرام آرام با وانيل به مواد كيك اضافه كرده و دوباره هم بزنيد. حالا ديگر زماني است كه ميتوان آب ليمو را اضافه كرد و خوب مخلوط كنيد و در قالب چرب شده بريزيد، سپس 35 الي 45 دقيقه در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد. بعد از خنك شدن كيك، آن را با خامه فرم گرفته، ليمو و پودر نارگيل تزيين كنيد.
دیدگاه های شما