ماهیهای تازه نسبت به ماهیهای فریز شده از طعم و بوی مطبوع تری به هنگام پخت برخوردارند.
در این بخش سعی کردهایم روشهای آسان و مطمئنی را به شما پیشنهاد کنیم تا با استفاده از آنها بتوانید هنگام خرید ماهی انتخاب صحیحی داشته باشید.
1 – گوشت ماهی را چک کنید
گوشت ماهی باید سفت و براق باشد و هنگامی که انگشت خود را روی آن فشار میدهید پس از چند لحظه به حالت اولیه بازگردد.
2 – پوست ماهی را چک کنید
دقت کنید پوست ماهی براق، تمیز و یکدست باشد.
3 – بوی ماهی را چک کنید
ماهی تازه نباید بیش از حد بوی ماهی بدهد بلکه باید بوی اقیانوس و دریا را تداعی کند.
4 – چشمان ماهی را چک کنید
ماهی تازه چشمانی براق دارد، ماهیای که چشمان کدری دارد ماهی تازهای نیست.
5 – آبشش ماهی را چک کنید
آنها باید خیس و به رنگ صورتی یا قرمز روشن بوده و خشک نباشند.
6 – رنگ ماهی را چک کنید
اگر رنگ ماهی ( گوشت یا پوست آن ) قهوهای و یا زرد باشد، نشان از ماندگی ماهی دارد و زمان زیادی از صید آن میگذرد.
7 – فلسها را چک کنید
در ماهی تازه فلسها محکم به بدن چسبیدهاند ولی در ماهی فاسد فلسها براحتی کنده شده و به رنگ کدر درمیآید.
نکته : متخصصان تغذیه توصیه میکنند در هفته حداقل دو بار ماهی بخورید.
دیدگاه های شما