آموزش تهیه خوراک بلدرچین را در ادامه مطلب مشاهده کنید…
بلدرچین ۵ الی ۶ عدد
لیمو ۱ عدد
فلفل ۱ عدد
سیر ۲ حبه
نمک ، زردچوبه ،زعفران ، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم
پیاز رنده شده ۱ عدد
سیب زمینی سرخ شده و پیاز و جعفری و گوجه فرنگی برای تزیین
روغن زیتون ۳ الی ۴ قاشق
داخل شکم بلدرچین ها را قبل از شستن خوب تمیز کنید . بعد از اینکه بلدرچین شسته و آبش گرفته شد در ظرفی گذاشته و پیاز را خیلی ریز رنده کنید .
سیر را بکوبید و پوست لیمو ترش را رنده کنید و لیمو را نصف کرده آب آنرا به همراه مخلوطی از روغن زیتون و ادویه ونمک و زعفران به سطح بلدرچین بمالید و در ظرف را ببندید.
و بعد از یک ساعت که مزه دار شد فر را روشن کنید و روی ۳۶۰ درجه فارنهایت بگذارید.
کف ظرف پیرکس یا سرامیکی چرب کنید و بلدرچین را در آن بچینید و سه الی چهار قاشق آب درون ظزف بریزید با فویل روی ظرف را بپوشانید و روی پنجره وسط فر قرار دهید .
بعد از یک ساعت و نیم بلدرچین را از فر خارج کنید . اگر روی بلدرچین طلایی نشده بود شعله گریل را روشن کنید و چند دقیقه صبر کنید تا طلایی شود .
بلدرچین را در دیس بکشید و مقدار سس خوشمزه ای که درظرف بعد از پختن بلدرچین باقی مانده روی گوشت بدهید تا مزه دار شود و با استفاده از سبزیجات مختلف این غذا را تزیین کنید .
منبع: آسمونی
دیدگاه های شما