روش تهیه خوراک گوشت گوساله

بدون دیدگاه

مواد لازم و طرز تهیه ی این خوراک در ادامه مطلب!

 

مواد لازم:

  1. گوشت سردست گوساله جوان: ۱/۵ کیلوگرم
  2. هویج متوسط: ۲ تا ۳ عدد
  3. گوجه فرنگی متوسط: ۳ تا ۴ عدد
  4. لیموترش: ۳ تا ۴ عدد
  5. سیر: ۳ تا ۴ پر
  6. نعناع و ترخان خرد کرده: ۲ قاشق سوپخوری
  7. کره: ۱۰۰ گرم
  8. پیاز ریز سفید: ۵۰۰ گرم
  9. روغن مایع: ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
  10. آرد گندم: ۱ قاشق سوپخوری
  11. نمک و فلفل: به مقدار کافی

 

طرز تهیه :

گوشت را در قطعات کوچک نازک ورقه می کنیم.روغن مایع را در ظرف مناسبی می ریزیم و روی آتش ملایم می گذاریم تا گرم شود.ورقه های گوشت را در روغن می اندازیم و حرارت را ملایم می کنیم.در ظرف را می بندیم تا آب گوشت کشیده شود.گوشت را بهم می زنیم تا کمی سرخ گردد.۱ لیوان آب را با سبزیهای خرد شده و سیر کوبیده در داخل گوشت می ریزیم.وقتی گوشت کمی پخت،هویج را پوست کنده،حلقه حلقه می بریم.پیاز را هم پوست کنده می شوییم.هویچ و پیاز خرد شده را داخل گوشت می ریزیم و در ظرف را می گذاریم تا گوشت و سبزیها پخته شود ولی له نشود.

روی گوجه فرنگیها آبجوش می ریزیم و پوست آنها را گرفته،خرد می کنیم.آرد را با کره کمی سرخ می نماییم و در اواخر طبخ داخل گوشت می ریزیم.کمی نمک و فلفل،و آب دو عدد از لیموها را گرفته،داخل گوشت می ریزیم.گوجه فرنگی های خرد شده را به آن اضافه می کنیم و بهم می زنیم.بعد از دو تا سه جوش خوراک را در ظرف می کشیم و ۱ عدد لیموترش را پوست کرده،به شکل حلقه های نازک می بریم و روی گوشت می چینیم.

دانـــــلود

  • - بازدید: 1,267

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *