طرز تهیه املت مکزیکی

بدون دیدگاه

مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب!!

املت مکزیکی / مناسب برای زخم معده

مواد لازم :

فلفل دلمه ای رنگی، نگینی خرد شده = نصف پیمانه
هویج = ۱ عدد متوسط
قارچ خرد شده = نصف پیمانه
پیاز خرد شده = نصف پیمانه
تخم مرغ کامل = ۴ عدد
سفیده تخم مرغ = ۴ عدد
شیر = یک چهارم پیمانه
پنیر چدار رنده شده = نصف پیمانه
سس گوجه فرنگی = ۲ قاشق غذا خوری
روغن زیتون = ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
برای تهیه املت مکزیکی ابتدا هویج را شسته و بگذارید تا کمی آب.پز شود. سپس آن را نگینی خرد کنید. در یک تابه نچسب ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. بعد از این که پیاز کمی سبک شد، سپس قارچ را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی تفت بخورد. در آخر فلفل.ها را نیز اضافه کنید و آن.را از روی حرارت بردارید. در ظرف مناسب دیگری تخم.مرغ.ها، سفیده و شیر و کمی نمک را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب بزنید تا کاملاً پف کند. سپس یک تابه نچسب را روی حرارت ملایم بگذارید و یک قاشق باقیمانده از روغن زیتون را در آن بریزید. تخم.مرغ.ها را در آن بریزید و در ظرف را ببندید تا یک سمت آن بپزد. سپس آن.را برش بزنید و به سمت دیگر برگردانید و از مواد حاضر شده و پنیر چدار رنده شده روی یک سمت هر برش بریزید و آن.را روی خودش تا کنید. سپس در ظرف را حدود ۳ دقیقه ببندید تا پنیر آن آب شود. سپس با سس گوجه فرنگی آن. را تزیین و میل کنید.

دانـــــلود

  • - بازدید: 1,617

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *