مواد لازم و طرز تهیه دسر پلمبیر در ادامه مطلب.
خامه فرم گرفته یک لیوان
بستنی وانیلی یک لیوان
تخم مرغ دو عدد
شکر ۵ قاشق غذاخوری البته بسته به ذائقه میشه کمی مقدارش رو کم و زیاد کرد
وانیل کمی
ژلاتین یک قاشق غذاخوری
شیر نصف لیوان
آب جوش نصف لیوان
مغز گردو کمی
موز یک عدد متوسط
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ رو از هم جدا می کنیم.
سفیده رو با هم زن آنقدر میزنیم تا کاملا پف کرده و سفید شود، سپس داخل یخچال قرار میدیم.
زرده ها رو با شکر و وانیل مخلوط میکنیم.
آنقدر میزنیم تا زرده ها کاملا با شکر مخلوط شده و به رنگ کرم در بیاد.
در این مرحله شیر رو که داغ کردیم آروم آروم به زرده ها اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم تا حرارت شیر باعث لخته شدن زرده نشه! (استفاده از شیر داغ باعث میشه که زرده تا حدودی پخته بشه و خام استفاده نشه)
بعد از اینکه کل شیر رو اضافه کردیم و کاملا هم زدیم مواد رو کنار میذاریم تا سرد بشه و در این بین پورد ژلاتین رو با آب جوش مخلوط می کنیم و روی حرارت قرار میدیم تا کاملا حل بشه و بعد کنار میذاریم تا خنک بشه.
وقتی که مخلوط شیر و زرده های تخم مرغ خنک شد، بستنی، سفیده تخم مرغ و خامه فرم گرفته رو به موادمون اضافه میکنیم و مجددا هم میزنیم تا خوب مواد با هم مخلوط بشند و کف کنند.
در نهایت ژلاتین رو به مواد اضافه میکنیم و داخل ظرف میریزیم تا داخل فریزر قرار بدیم.بعد از اینکه داخل ظرف ریختیم موزهای خورد شده و گردو رو هم بهشون اضافه میکنیم و به مدت ۱۰ تا ۱۲ ساعت داخل فریزر قرار میدیم. دسر آماده هست.
۱- هم زدن توی این دسر خیلی مهم هست چون باید مواد حالت کفی و پفکی داشته باشه و اگر کم هم بزنیم صرفا حالت یخی پیدا میکنه که جالب نیست.
۲- بهتره موزهایی که استفاده میکنیم رو ریز خورد کنیم یا به صورت رنده شده با مواد مخلوط کنیم چون قطعات بزرگ موز داخل فریزر یخ میزنه و موقع خوردن حالت چندان خوشایندی نداره.
۳- برای تزیین دسر میشه از شکلات آب کرده، پودر پسته، موز و … استفاده کرد که بعد از اینکه کاملا دسر خودش رو گرفت باید این تزیینات انجام بشه.
۴- این دسر تا قبل از زمان سرو باید داخل فریزر باشه و چند دقیقه قبل از مصرف خارجش میکنیم که آب نشه!
۵- ظرفهایی که برای ریختن دسر انتخاب میشه میتونه به صورت نفری باشه و تو لیوان بریزیم و یا اینکه اون رو توی قالب بریزیم و بعد از گرفتن برش گردونیم!
منبع: آسمونی
دیدگاه های شما