آموزش درست کردن ترایفل توت فرنگی

مواد لازم و طرز تهیه این دسر در ادامه مطلب.

مواد اولیه:

کیک اسفنجی: 200 گرم

ژله توت فرنگی و آناناس: از هر کدام 100 گرم

کرم وانیلی: 200 گرم

توت فرنگی تازه: 300 گرم

مواد لازم کرم وانیلی:

شیر: نصف پیمانه

تخم مرغ: سه عدد

خامه فرم گرفته: 150 گرم

آرد نشاسته ذرت: دو قاشق سوپ خوری

وانیل: 1/4 قاشق چای خوری

پودر قند: 150 گرم

طرز تهیه ترایفل:

توت فرنگی ها را شسته و خشک کنید. کیک اسفنجی را به صورت مکعب‌های کوچک برش دهید. ژله توت‌فرنگی و آناناس را هم شکل مکعب خرد کنید.

برای هر نفر یک لیوان در نظر گرفته و به کمک قیف انتهای لیوان ها را کرم ریخته و به ترتیب کیک، توت فرنگی ، ژله و دوباره کرم اضافه کنید تا لیوان پر شود در نهایت با کمک قیف با کرم روی ترایفل را شکوفه زده و یک توت‌فرنگی روی آن قرار می‌دهیم.

طرز تهیه کرم وانیلی:

ابتدا زرده و سفیده را جدا کرده و زرده را به همراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا کشدار و سفید شود. (سه دقیقه).

آرد ذرت را در شیر حل کرده و مخلوط زرده را نیز به آن اضافه کنید. مایه را داخل ظرف مناسبی که بهتر است لعابی باشد ریخته و روی حرارت ملایم با قاشق شروع به هم زدن کنید تا غلیظ شود.

کرم را از روی حرارت برداشته و صبر کنید کمی خنک شود.

سفیده تخم مرغ را در کاسه ای با همزن برقی بزنید تا خشک و سفید شود و به کمک لیسک سفیده را به کرم اضافه کنید و دوباره روی حرارت گذاشته هم زده تا غلیظ شود.

کرم را پس از غلیظ شدن از روی حرارت برداشته، وانیل را اضافه کرده و صبر کنید تا کاملا خنک شود خامه را به کرم افزوده و مخلوط نمایید. این کرم به تنهایی دسر لذیذی می باشد.

 

منبع: آشپزی خانواده سبز

دانـــــلود

  • - بازدید: 567

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *