مواد لازم و طرز تهیه این دسر در ادامه مطلب.
کیک اسفنجی: 200 گرم
ژله توت فرنگی و آناناس: از هر کدام 100 گرم
کرم وانیلی: 200 گرم
توت فرنگی تازه: 300 گرم
شیر: نصف پیمانه
تخم مرغ: سه عدد
خامه فرم گرفته: 150 گرم
آرد نشاسته ذرت: دو قاشق سوپ خوری
وانیل: 1/4 قاشق چای خوری
پودر قند: 150 گرم
توت فرنگی ها را شسته و خشک کنید. کیک اسفنجی را به صورت مکعبهای کوچک برش دهید. ژله توتفرنگی و آناناس را هم شکل مکعب خرد کنید.
برای هر نفر یک لیوان در نظر گرفته و به کمک قیف انتهای لیوان ها را کرم ریخته و به ترتیب کیک، توت فرنگی ، ژله و دوباره کرم اضافه کنید تا لیوان پر شود در نهایت با کمک قیف با کرم روی ترایفل را شکوفه زده و یک توتفرنگی روی آن قرار میدهیم.
ابتدا زرده و سفیده را جدا کرده و زرده را به همراه پودر قند با همزن برقی بزنید تا کشدار و سفید شود. (سه دقیقه).
آرد ذرت را در شیر حل کرده و مخلوط زرده را نیز به آن اضافه کنید. مایه را داخل ظرف مناسبی که بهتر است لعابی باشد ریخته و روی حرارت ملایم با قاشق شروع به هم زدن کنید تا غلیظ شود.
کرم را از روی حرارت برداشته و صبر کنید کمی خنک شود.
سفیده تخم مرغ را در کاسه ای با همزن برقی بزنید تا خشک و سفید شود و به کمک لیسک سفیده را به کرم اضافه کنید و دوباره روی حرارت گذاشته هم زده تا غلیظ شود.
کرم را پس از غلیظ شدن از روی حرارت برداشته، وانیل را اضافه کرده و صبر کنید تا کاملا خنک شود خامه را به کرم افزوده و مخلوط نمایید. این کرم به تنهایی دسر لذیذی می باشد.
منبع: آشپزی خانواده سبز
دیدگاه های شما