مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب!
شير: دو پيمانه
پودر نشاسته و پودر کاسترد: از هر کدام دو قاشق غذاخوري
شكر: 100 گرم
آب: دو پيمانه
پودر ژلاتين انار: چهار قاشق مرباخوري
انار دانه شده: يك قاشق غذاخوري
پسته خام: 18 عدد
بادام درختي و فندق و بادام هندی خام: از هر کدام 9 عدد
اين دسر خوشمزه را با انار تهيه نماييد كه رنگ بسيار زيبايي دارد. در ابتدا شير، آب، نشاسته، كاسترد و شكر را با هم مخلوط كرده روي حرارت ميگذاريم تا غليظ شود. آجيل را درشت خرد كرده در كف سه ظرف ميريزيم. بعد مخلوط كاسترد را تا يك سانت و نيم به لبه ظرف مانده ميريزيم. پس از سرد شدن، پودر ژله را كه در آب جوش حل كرده و به آن آب سرد اضافه كردهايم روي كاسترد و انار دانه شده ريخته، در يخچال ميگذاريم تا سفت شود و روي آن را با خامه تزئين ميكنيم.
منبع: سوران
دیدگاه های شما