آموزش درست کردن پیتزای گوجه ای (مارگاریتا)

مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب!

مواد لازم برای خمیر پیتزا :

آرد: سه و نیم پیمانه (در صورت نیاز اضافه شود.)

شکر یا عسل: دو قاشق مرباخوری

نمک: یک و نیم قاشق مرباخوری

پودر خمیر مایه فوری: یک و یک چهارم قاشق مرباخوری

روغن زیتون: یک و نیم قاشق غذاخوری

 

مواد لازم برای روی پیتزا :

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

گوجه فرنگی له شده: یک و سه چهارم پیمانه

ریحان: یک قاشق غذاخوری

سیر: ۲ حبه

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

پنیر مازارلا: ۴۰۰گرم

برگ ریحان تازه: به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا گوجه ای :

آرد، شکر یا عسل، نمک، خمیرمایه فوری و روغن زیتون را در ظرف مخلوط کن برقی بریزید. یک و یک چهارم به اضافه ۲ قاشق غذاخوری آب به مواد اضافه کنید و بگذارید هم بخورد تا مواد به شکل خمیر دربیاید.

خمیر را روی سطحی که کمی آرد پاشیده شده ورز دهید. در صورت نیاز آرد یا آب بیشتر اضافه کنید. خمیر باید نرم اما نه چسبناک باشد.
خمیر را در ظرفی که کمی چرب کرده اید، بگذارید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار دهید.
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.
خمیر پیتزا را به اندازه دلخواه تقسیم و با وردنه باز کنید. کمی روی هر یک روغن زیتون بریزید.

برای تهیه سس، ابتدا سیر را کمی در روغن زیتون تفت دهید، گوجه فرنگی، رب گوجه، نمک و فلفل را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس بگذارید سرد شود.
پس از سرد شدن سس را به اندازه کافی روی هر خمیر بریزید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید.

سپس از فر در بیاورید، پنیر مازارلا را روی آن بپاشید و دوباره برای ۱۰ تا ۱۳ دقیقه در فر قرار دهید، بعد از آن در آوردن پیتزا را با برگ ریحان تزئین و سرو کنید.

دانـــــلود

  • - بازدید: 802

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *