مواد لازم و طرز تهیه ی دونات شکلاتی در ادامه مطلب…
شير گرم: 1 لیوان
پنير خامه ای: 2 قاشق غذاخوری
شکر: 2/1 ليوان
روغن مایع: 3/1 ليوان
خمیر مایه: 1 قاشق غذاخوري
وانیل: 2/1 قاشق چايخوري
نمک: کمی
آرد سفید: 3 ليوان
بيكينگ پودر: 1 قاشق مرباخوري
شکلات کاکائویی: 100 گرم
شکلات شیری: 50 گرم
ترافل: به مقدار لازم
پودر گردو یا پسته: به مقدار لازم
1- آرد و بيكينگ پودر را با هم الك كرده كنار بگذاريد.
2- بقيه مواد را در مخلوط كن ريخته با هم خوب مخلوط كنيد.
3- مواد را در ظرف سرداري به مدت 1 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا حجم آن تقريبا دو برابر شود.
4- مخلوط آرد و بيكينگ پودر را به مواد اضافه كرده با دست ورز دهيد سپس مواد را در ظرف سرداري به مدت 2 ساعت در جاي گرمي قرار دهيد تا حجم مواد زياد شود.
5- خمير را با وردنه باز كرده ،قالب بزنيد سپس دونات ها را در سيني فري كه از قبل چرب كرده و كاغذ روغني انداخته ايد با فاصله از هم بگذاريد.
6- روي دونات ها با برس كمي شير مايع بكشيد.
7- سيني را در فري كه از قبل گرم كرده ايد قرار دهيد تا دونات ها با حرارت 170 درجه سانتيگراد و به مدت 5 تا 7 دقيقه بپزند. روي دونات هاي بايد طلايي رنگ شود.
8- روي دونات ها را مي توانيد با شكلات تخته اي ذوب شده تزئين كنيد.
منبع: آشپز باشی
دیدگاه های شما