آموزش درست کردن کیک گیلاس و وافل

مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب!

مواد لازم برای وافل:

2 فنجان پودر کیک

یک و نیم فنجان شیر

نیم فنجان شکر ریز دانه

ربع فنجان پودر کاکائو

2 قاشق روغن نباتی

1 عدد تخم مرغ

گیلاس به تعداد لازم

برگ نعناع تازه برای تزئین

 

مواد لازم برای خامه کیک:

1 فنجان خامه سنگین

2 قاشق شکر ریز دانه

 

مواد لازم برای شکلات روی کیک:

نیم فنجان خامه سنگین

170 گرم چیپس شکلاتی نیمه شیرین

 

طرز تهیه:

آموزش درست کردن کیک گیلاس و وافل

1- وافل ساز را گرم کنید. در کاسه بزرگی پودر کیک، شیر، شکر، پودر کاکائو، روغن نباتی و تخم مرغ را هم بزنید تا یکنواخت شود.

آموزش درست کردن کیک گیلاس و وافل

2- دو صفحه وافل ساز را چرب کنید. با دقت نیم فنجان از مخلوط را در مرکز وافل ساز بگذارید و آن را یکنواخت کنید. درب آن را ببندید و بگذارید بپزد. سپس با دقت وافل را در آورید و این کار را برای بقیه مخلوط هم انجام دهید.

آموزش درست کردن کیک گیلاس و وافل

3- سپس وافل ها را بگذارید بمانند تا سرد شوند.

آموزش درست کردن کیک گیلاس و وافل

4- در کاسه بزرگی یا در کاسه میکسر، خامه سنگین و شکر را 5 دقیقه بزنید تا یکنواخت شود. این خامه سفید را کنار بگذارید و حالا قابلمه کوچکی را روی حرارت متوسط بگذارید تا داغ شود، خامه سنگین را در آن بجوشانید و در کاسه چیپس شکلات ها را بریزید و خامه را رویش بریزید و مخلوط کنید تا یکنواخت شود.

آموزش درست کردن کیک گیلاس و وافل

5- حالا دو عدد وافل را روی بشقابی بگذارید. نیمی از خامه سفید را رویش بریزید و یک لایه گیلاس بچینید. دو عدد وافل روی گیلاس ها بگذارید و رویش خامه سفید بریزید و یک لایه دیگر گیلاس بچینید. دوباره رویش وافل بگذارید.

آموزش درست کردن کیک گیلاس و وافل

6- شکلاتی که آماده کرده بودید را روی وافل بریزید و با گیلاس و برگ نعناع تزئین کنید.

آموزش درست کردن کیک گیلاس و وافل

کیک گیلاس و وافل آماده است. نوش جان!

منبع: برترین ها

دانـــــلود

  • - بازدید: 2,184

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *