آموزش درست کردن بیف استراگانف

بیف استراگانف یک غذای روسی است که از گوشت تکه ای و خامه درست می شود. از قرن نوزدهم بود که این غذا از روسیه به سراسر جهان رفت و طرز تهیه آن در کشورهای مختلف تغییرات مختصری کرد. اسم این غذا از اسم فامیل خانواده های سرشناس گرفته شده مانند کنت پاول استراگانوف. مواد غذایی خاص و مشخص، زمان تهیه سریع و طعم خوشمزه آن دلایلی هستند که این غذا را کلاسیک کرده اند!

مواد لازم:

گوشت مغز ران گوساله یا راسته پاک کرده : یک کیلو

روغن یا کره : ۱۰۰ گرم

پیاز متوسط : ۳ تا ۴ عدد

آرد : یک قاشق سوپخوری سرخالی

خامه : ۱۵۰ گرم

سیب زمینی پشندی : ۱ کیلو و نیم

نمک و فلفل : به مقدار کافی

روغن فراوان برای سرخ کردن سیب زمینی

سس سفید : ۲/۱ پیمانه

طرز تهیه:

پیاز را خلال و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شود. گوشت را ورقه ورقه و بعد خلال می کنیم و می شوییم و داخل پیاز می ریزیم.حرارت را ملایم می کنیم و در ظرف را می گذاریم تا آب گوشت کاملا کشیده شود. یکی دو لیوان آب در ظرفی می ریزیم و می گذاریم گوشت بپزد ولی زیاد له نشود و آب گوشت تمام شود؛بعد آرد را داخل گوشت می ریزیم و کمی نمک و فلفل می ریزیم و بهم می زنیم.
بعد نصف لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم دو سه جوش بزند و سس آن غلیظ شود.سیب زمینی ها را پوست می کنیم و با دست یا با ماشین مخصوص بلند و باریک به نازکی یک چوب کبریت خلال می کنیم و می شوییم و در صافی می ریزیم تا آب سیب زمینی کاملا گرفته شود.روغن فراوان را داغ می کنیم و سیب زمینی را بدفعات در روغن سرخ می کنیم؛سیب زمینی را نباید زیاد در روغن بهم زد زیرا له می شود،گاهی با احتیاط سیب زمینی را بهم می زنیم وقتی سیب زمینی سرخ و برشته و کاملا خشک شد،با کفگیر از داخل روغن بیرون می آوریم و در صافی می ریزیم تا روغن آن گرفته شود و تمام سیب زمینی ها را بهمین طریق سرخ می کنیم. گوشت را در دیس می ریزیم،خامه و سس سفید را روی گوشت می دهیم و سیب زمینی آماده شده را رو یا اطراف گوشت می ریزیم.

مواد لازم برای سس بیف استراگانف :

آب یا استاک مرغ : یک لیتر

آرد سفید گندم : یک قاشق غذا خوری

کره : ۱۰۰ گرم

سس قرمز، سس سویا،

نمک و فلفل : به مقدار کافی

طرز تهیه سس بیف استراگانف :

کره را داخل قابلمه می ریزیم تا داغ شود سپس آرد را داخل آن ریخته و تفت می دهیم، بعد آن را خوب هم می زنیم تا کرم رنگ شود. بعد از اینکه آرد سرخ شد، آب مرغ را به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم تا غلیظ شود، سپس سس قرمز و سس سویا به آن اضافه می کنیم و هم می زنیم. با نمک و فلفل آن را خوش طعم می کنیم، سپس آن را داخل فر می گذاریم تا تیره رنگ شود، بعد از اینکه مواد حرارت دید، آن را از داخل فر بیرون می آوریم.

نکته:

سس ولوته از کره و استاکها تهیه می شود و کره پایه اولیه آن است اگر استاک مرغ باشد ولوته مرغ و اگر استاک گوشت باشد ولوته گوشت نامه دارد.

 

منبع: آسمونی

دانـــــلود

  • - بازدید: 1,256

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *