طرز تهیه سوپ کاهو

بدون دیدگاه

طرز تهیه سوپ کاهو

مواد لازم و طرز تهیه این سوپ در ادامه مطلب. این سوپ بسیار سبک و ساده است و زود آماده می‌شود و می‌تواند شام سبکی برای شب‌های سرد این فصل باشد.

مواد لازم:

كاهو: 250گرم
مرغ يك تكه: 150گرم
شير: يك پيمانه
كره: 25گرم
آرد: يك قاشق
پياز: يك عدد
روغن مايع: يك قاشق
پنير فتا: 50گرم

طرز تهیه:

اول پيازها را خلالي و باريک خرد مي كنيم و با يك قاشق روغن كمي تف مي‌دهيم تا سبك شوند. نمك و فلفل را اضافه مي‌كنيم و مرغ را با يك پيمانه آب اضافه مي‌كنيم و اجازه مي‌دهيم بپزد. بهتر است براي اين نوع سوپ‌ها از سينه مرغ بدون پوست استفاده بشود.

مرغ كه پخت، آن را ريش ريش مي‌كنيم و دوباره به قابلمه برمي‌گردانيم. كاهو را خرد مي‌كنيم و به مواد قابلمه اضافه مي‌شود.
در مرحله بعد، آرد را با كره تف مي‌دهيم تا خامي آرد گرفته شود. اصلا نبايد رنگ آن عوض شود. در همين حد كه بوي آرد گرفته بشود كافي است. حالا شير را آرام به آرد اضافه مي‌كنيم و در همين حين هم مي‌زنيم تا گلوله نشود. اين يك سس سفيد است كه در خيلي از سوپ ها استفاده مي‌شود. اين سس را وقتي يكدست شد به مرغ اضافه مي‌كنيم.

اجازه مي‌دهيم چيزي حدود 15دقيقه كاهو بپزد. بعد با همزن آن را ميكس مي‌كنيم. اين سوپ جزو سوپ‌هاي نرم است.
در مرحله بعد پنير را رنده و به سوپ اضافه مي‌كنيم و روي شعله ملايم مي‌گذاريم تا غليظ شده و پنير آب شود. وقتي پنيرها آب شد زير سوپ را خاموش كرده و سرو مي‌كنيم.

 

منبع: همشهری آنلاین

دانـــــلود

  • - بازدید: 589

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *