خواص سنجد

بدون دیدگاه

خواص سنجد

سنجد جزو معدود گیاهانی است که تمام بخش‌های آن از جمله چوب، برگ، میوه و ریشه، قابل استفاده هستند. سنجد میوه گیاهی به نام Elaeagnus angustifolia است که بیشتر در آسیای غربی و میانه، ایران، افغانستان، قزاقستان و ترکیه کشت می‌شود و به تازگی کشت آن در شمال آمریکا رواج پیدا کرده است. گیاه سنجد درختچه‌هایی خاردار به طول تقریبی 5.7 متر هستند که در اوایل تابستان میوه می‌دهند.

پودر سنجد در درمان آرتروز و درد مفاصل، به ویژه در ناحیه زانو موثر است.

روغن سنجد و میوه آن یک معجون بی‌نظیر در درمان انواع سرماخوردگی محسوب می‌شود و علایم برونشیت را کاهش می‌دهد.

سنجد حاوی ویتامین‌های A، C ، E و دیگر ترکیبات زیستی فعال است.

ترکیبات موجود در سنجد رشد سلول‌های سرطانی را معکوس می‌کند.

آب گیاه سنجد باعث کاهش تب می‌شود.
در کاهش درد موثر است.
خواص ضد التهابی دارد.
گیاهی با خواص آنتی اکسیداني قوی است.
در درمان کولیت موثر است.
به بهبود زخم‌های چرکی کمک می‌کند.
باعث بهبود عملکرد قلب می‌شود.
در درمان اسهال موثر است.
جزو معدود میوه‌هایی است که دارای اسیدهای چرب غیر اشباع است.
چوب درخت سنجد یک منبع سوخت گرانبها است.
از برگ درخت سنجد و ریشه آن در صنعت عطر و خوشبوکننده استفاده می‌شود.
صمغ درخت سنجد کاربرد گسترده‌ای در کارخانه‌های تولید پارچه دارد.
باعث تثبیت اکسیژن در محیط زیست می‌شود.
باعث تقویت معده می‌شود.
در درمان خارش پوست موثر است.


منبع: همشهری آنلاین

دانـــــلود

  • - بازدید: 205

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *