آموزش درست کردن شیرینی قلبی

پای توت فرنگی دوست دارید یا پای بلوبری؟ این شیرینی های خوشمزه را می توانید در مهمانی یا برای عشقتان سرو کنید. آماده کردن مواد این شیرینی نیم ساعت وقتتان را می گیرد و در کل به 45 دقیقه زمان برای درست کردن آنها نیاز دارید.

مواد لازم:

1 فنجان توت فرنگی و بلوبری منجمد

نیم فنجان شکر

2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

1 بسته خمیر پای منجمد

1 فنجان پودر شکر (پودر قند)

2 قاشق غذاخوری شیر

1 تیوب ژل رنگ غذای قرمز یا آبی

طرز تهیه:

1- فر را بگذارید در دمای 375 درجه فارنهایت داغ شود. روی سینی فر کاغذ روغنی بکشید.

2- در کاسه متوسطی میوه های منجمد، شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کنید. آنها را خوب هم بزنید تا مخلوط یکنواختی بدست آید و آن را کنار بگذارید.

آموزش درست کردن شیرینی قلبی

3- هر کدام از دو خمیر پای را با قالب قلبی شکل، به 8 عدد قلب درآورید.

آموزش درست کردن شیرینی قلبی

4- با قاشق یک چهارم از میوه را وسط چهار تا از قلب ها بگذارید. سعی کنید آب میوه روی خمیر نریزید.

آموزش درست کردن شیرینی قلبی

5- چهار قلب دوم را روی قلب های اولی بگذارید و لبه های قلب ها را بچسبانید و محکم کنید. سپس با چنگال به لبه ها مدل دهید. آنها را روی سینی فر بچینید.

آموزش درست کردن شیرینی قلبی

6- پای ها را حدود 10 تا 14 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. سپس از فر دربیاورید و فوراً روی سطحی بگذارید تا سرد شوند. با چاقو بقایای میوه ها را جدا کنید.

7- در کاسه کوچکی پودر شکر (پودر قند) و شیر را مخلوط کنید (اگر لازم شد کمی بیشتر شیر بریزید). با رنگ غذا این مخلوط را به دو رنگ دلخواه خود درآورید. آنها را به کیسه پلاستیکی منتقل کنید و یک گوشه آنها را ببرید تا بتوانید از هر کدام از رنگ ها روی پای ها بچکانید.

آموزش درست کردن شیرینی قلبی

8- بگذارید این مخلوط که روی پای چکانده اید خودش را بگیرد و سپس آنها را سرو کنید.

 

منبع: برترین ها

دانـــــلود

  • - بازدید: 28

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

یک پاسخ به “آموزش درست کردن شیرینی قلبی”

  1. محدثه گفت:

    به به خیلی عالی تشکر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *