بهتر است طعم غذاها را کمی تند کرده تا از خواص تند آنها بهرهمند شویم. غذاهای تندی که گاهی اشک ما را درمیآورند دارای خواص فراوانی هستند که در اینجا به 5 مورد از آنها پرداخته ایم.
فلفلهای تند از آن جا که اثرات تخریب حاصله از کلسترول بد را در بدن کاهش میدهند میتوانند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و نیز سکته مغزی را کاهش دهند. کپسایسین (فلفل قرمز) با التهاب که عامل اصلی بیماریهای قلبی است، مبارزه میکند.
طی نتایج حاصله از یک بررسی، در فلفل، ترکیبی وجود دارد که موجب کاهش فشارخون میشود. همچنین در این بررسی مشخص شد که مصرف فلفل، موجب آرامش رگهای خونی نیز میشود.
مصرف زیاد فلفل میتواند منجر به کاهش چربیها و در نتیجه کاهش وزن شود. تحقیقات میگوید، فلفلها دارای مادهای به نام کپسایسین هستند که دارای خاصیت گرمازایی بوده و پس از هر وعده غذایی با تولید حرارت، بدن را وادار به سوزاندن کالریهای بیشتری میکند.
طی یک بررسی صورت گرفته، مشخص شد که کپسایسین موجود در فلفلهای تند، قابلیت کشتن برخی از سلولهای سرطانی را دارند. علاوه بر آن، فلفلهای تند، سرماخوردگیهای معمولی را بهبود بخشیده و از ابتلا به چاقی و همچنین سکته مغزی پیشگیری میکنند.
گفته میشود غذاهای تند، تولید سرتونین (هورمونهای احساس خوبی) را افزایش میدهند و به این ترتیب عصبانیت و افسردگی را از بدن دور میکنند.
منبع: همشهری آنلاین
[…] صورت گرفته، مشخص شد که کپسایسین موجود در فلفلهای تند، قابلیت کشتن برخی از سلولهای سرطانی را دارند. علاوه […]
[…] صورت گرفته، مشخص شد که کپسایسین موجود در فلفلهای تند، قابلیت کشتن برخی از سلولهای سرطانی را دارند. علاوه […]