کیسل، دسری است که از ترکیب آب یا پوره‌ی میوه‌های ترش با شکر و نشاسته‌ی سیب‌زمینی درست می‌شود. این دسر یکی از دسرهای سنتی قدیمی روسیه است. کیسل را به دو صورت سرد و گرم سرو می‌کنند. برای درست کردن این دسر، میوه های ترش ارجحیت دارند.

مواد اولیه :

  • شیر سرد: یک لیتر
  • آرد گندم: هشت قاشق سوپ‌خوری
  • شکر: 200 گرم
  • کره: 50 گرم

طرز تهیه : 
ابتدا لایه شیری را به این ترتیب آماده کنید: کره را روی حرارت آب نموده سپس آرد را کمی در آن تفت دهید. شیر و شکر را اضافه و با همزن مفتولی سریع هم بزنید تا گلوله‌های آرد در شیر حل شوند و به هم زدن ادامه دهید تا روی حرارت کرم شیر غلیظ شود.
کرم را داخل ظرف سرو ریخته تا کاملاً سرد شود.
بیسکویت‌ها را با کمی شیر مرطوب کنید و روی لایه شیری در دو ردیف بچینید.

مواد لازم جهت کیسل انار :

  • آب انار تازه: 750 میلی‌لیتر
  • نشاسته گل: شش قاشق سوپ‌خوری
  • پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق سوپ‌خوری
  • شکر: 200 گرم
  • بیسکویت ساده شکلاتی: به میزان لازم
  • آب سرد: یک سوم پیمانه

طرز تهیه کیسل انار :
آب انار را به همراه شکر روی حرارت قرار دهید.
نشاسته را در کمی آب انار حل کرده از صافی عبور دهید و به مخلوط روی حرارت اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا غلیظ شود.
پودر ژلاتین را روی آب سرد پاشیده و با حرارت بخار آب حل کنید.
ژلاتین را به کیسل اضافه و خوب مخلوط کرده و صبر کنید تا خنک شود.
پس از این که خنک شد آن را روی بیسکویت‌ها بریزید و ظرف را در یخچال به مدت دو الی سه ساعت قرار دهید تا ببندد.
پس از بستن دسر آن را برش زده و سرو کنید.

دانـــــلود

  • - بازدید: 663

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *