آموزش درست کردن خورشت كدو و آلبالو

مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب!

مواد لازم :

گوشت : ۴۰۰ گرم

کدو سبز:  ۱۰ الی ۱۲ عدد

آلبالو: ۴۰۰ گرم

رب گوجه فرنگی:  ۱ قاشق مربا خوری

نمک و زردچوبه: به قدر کافی

روغن:  برای سرخ کردن

دارچین: به میزان لازم

پیاز سرخ شده:  ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

گوشت را پخته به آن نمک و زرد چوبه بزنید .کدوی سرخ شده را بعد از پختن گوشت به آن اضافه کنید.رب و پیاز سرخ شده و دارچین را در آن بریزید .
در این فاصله آلبالوی هسته گرفته شده را با آب بجوشانید تا کمی نرم شود وقتی که خورش آماده شد در پنج دقیقه آخر آلبالو به خورش اضافه شود تا خورش خوشرنگ بماند. این خورش طعم خوشمزه ای دارد ودر فصل تابستان که آلبالو در بازار هست آن را امتحان کنید.

منبع: آشپزی رنگین

دانـــــلود

  • - بازدید: 1,151

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *