آموزش تهیه شیرینی ونیزی

بدون دیدگاه

مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب!!

 

مواد لازم:

  •  آرد: ‌۲۲۵ گرم
  •  مارگارین: ‌۲۲۵ گرم
  •  پودر قند: ‌۵۰ گرم
  •  آرد ذرت: ‌۵۰ گرم
  •  پودر نسکافه‌: در صورت تمایل
  •  وانیل: ‌یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

روش تهیه:

۱. کره و پودر قند را با همزن بزنید تا کرم لطیفی به دست آید.

۲- آرد ذرت و آرد را با هم مخلوط کرده به همراه وانیل به مواد قبلی اضافه کنید، تمام مواد را مخلوط کرده، آن را درون قیف با ماسوره کنگره‌دار به صورت چرخشی درون سینی با فاصله معین بریزید.

۳- حدود ۱۰ دقیقه به مواد استراحت دهید.

۴- سپس در فر در حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

۵- بعد از پخته شدن کنار بگذارید تا خنک شود. در قسمت وسط شیرینی مقداری مارمالاد ریخته و روی شیرینی‌ها را پودر قند بپاشید.

نکته:

در صورت تمایل یک قاشق چای‌خوری نسکافه را با مقداری شیر حل کرده، به مواد بیفزایید و همه مواد را با هم خوب مخلوط کنید. در این صورت بعد از پخته شدن در مرکز هر شیرینی مقداری شکلات رقیق شده بریزید.

دانـــــلود

  • - بازدید: 969

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *