طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

بدون دیدگاه

طرز تهیه خورشت آلو اسفناج

مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب.

مواد لازم:

250 گرم گوشت گوسفندی
100 گرم تره
100 گرم آلو
200 گرم اسفناج
1عدد پیاز
2 ق س آبغوره
نمک، فلفل، زردچوبه به مقدارلازم

طرز تهیه:

1- پیاز را نگینی خرد کنيد و با کمی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود.

2- پياز كه طلايي شد، گوشت را اضافه کنید و با هم تفت دهيد تا رنگ گوشت تغيير كند و از خامي در بيايد.

3- زردچوبه و فلفل را هم اضافه كنيد و با 2 لیوان آب بگذاريد گوشت روي حرارت ملايم بپزد.

4- در این میان اسفناج و تره را درشت خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا آب آنها کشیده شود. البته حواس‌تان باشد زمان تفت نبايد طولاني باشد كه رنگ اسفناج تغيير كند و سياه شود.

5- آلو را کمی تفت بدهيد و با اسفناج و تره به گوشت اضافه کنید.

6- خورش را روي حرارت ملايم بگذاريد تا جا بيفتد. وقتي خورش جا افتاد، نمك و آبغوره را به آن اضافه كنيد.

نکته:

آلو را قبل از اينكه تفت دهيد دو ساعت در آب ولرم خيس كنيد. از آب آن هم مي‌توانيد براي خوشمزه‌تر شدن خورش استفاده كنيد.




منبع: برترین ها

دانـــــلود

  • - بازدید: 50

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *