مواد لازم و طرز تهیه این شیرینی خوشمزه که با آجیل درست میشود در ادامه مطلب.
یک چهارم پیمانه بادام درختی
یک چهارم پیمانه بادام هندی
یک چهارم پیمانه نارگیل خرد شده (یا پودر نارگیل)
1 قاشق غذاخوری پودر نارگیل (برای تزئین روی شیرینی)
8 عدد خرما
یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل
یک قاشق غذاخوری آب
1- بادام درختی ، بادام هندی و نارگیل خرد شده را در مخلوط کن ریخته تا ریز شوند.
2- خرما ، روغن نارگیل و آب را به مخلوط کن اضافه میکنیم تا به صورت خمیر شوند.
3- مواد را داخل کاسه ای بریزید. شیرینی ها را مانند عکس (در ادامه موجود است) گلوله کنید.
4- گلوله های شیرینی را روی پودر نارگیل بغلتانید.
* میتوانید این شیرینی ها را به مدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.
ترجمه اختصاصی هفتگی
دیدگاه های شما