طرز تهیه کیک یزدی

بدون دیدگاه

این شیرینی خوشمزه از جمله هنرهای شیرینی پزی مردم یزد است که البته اکنون در همه جای ایران قابل تهیه است ، اگر تمایل به تهیه آن درمنزل دارید ، تهیه آن به شرح زیر است: 

مواد لازم :

تخم مرغ = 4 عدد

شکر = 200 گرم ( 1 پیمانه)

روغن جامد یا کره = 150 گرم ( 1 پیمانه سرخالی)

آرد سفید = 225 گرم( 2 پیمانه)

نمک میوه( جوش شیرین) = یک قاشق چایخوری

بیکینگ پودر = یک قاشق مرباخوری

ماست = یک پیمانه سرخالی

هل = یک قاشق مرباخوری

کشمش و خلال پسته = در صورت دلخواه مقداری

طرزتهیه:

تخم مرغ و شکر را مخلوط می کنیم، کمی به هم می زنیم و سپس ظرف را در قابلمه آب گرمی (بن ماری) قرار داده، مرتب به هم می زنیم تا شکر حل شده، مایع کمی گرم شود و بعد مایع را از آب بیرون می آوریم و باز خوب می زنیم تا کمی سرد شود.
سپس آرد را اضافه و مخلوط می کنیم.
نمک میوه، بیکینگ پودر و هل را در ماست حل کرده و آن را داخل مخلوط آرد و تخم مرغ می ریزیم.
روغن را کمی می زنیم تا نرم شود، سپس آن را به مخلوط فوق اضافه می کنیم و آن را در قالب های کیک یزدی که قبلاً چرب کرده ایم می ریزیم .
قالب ها را در سینی فر گذاشته و در طبقه وسط فر با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار می دهیم.
نان ها باید پف کرده طلائی شوند و بعد از سرد شدن آن ها را از قالب ها خارج می کنیم.

نکات تغذیه ای:

کالری موجود در کل شیرینی 3140 کالری است اگر از این مواد 30 عدد کیک یزدی تهیه کنید هر شیرینی تقریباً دارای 100 کالری است.

دانـــــلود

  • - بازدید: 3,424

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *