طرز تهیه مافین فرانسوی برای صبحانه

فرانسوی‌ها برای صبحانه خود از نوعی مافین خوشمزه استفاده می‌کنند که با طرز تهیه آن آشنا خواهید شد. کل زمان تهیه و پخت: 35 دقیقه. مواد لازم و طرز تهیه در ادامه مطلب.

مواد لازم برای 12 عدد مافین:

آرد: یک و نیم پیمانه

شکر: نصف پیمانه

بیکینگ پودر:‌ یک و نیم قاشق چای‌خوری

جوز هندی: یک چهارم قاشق چای‌خوری

نمک: یک هشتم قاشق چای‌خوری

تخم مرغ: یک عدد، زده شود

شیر: نصف پیمانه

کره: نصف پیمانه، ذوب شود

مواد لازم برای رویه:

شکر: یک چهارم پیمانه

دارچین: نصف قاشق چای‌خوری

کره: یک سوم پیمانه،‌ ذوب شود

طرز تهیه:

1- فر را روی حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتی‌گراد از قبل گرم کنید.

2- فنجان‌های مخصوص مافین را چرب کرده و یا کاغذ مخصوص شیرینی درون آن‌ها قرار دهید.

3- درون کاسه همزن متوسط، آرد، نصف پیمانه شکر، بیکینگ پودر، جوز هندی و نمک را خوب با هم مخلوط کنید.

4- شیر، تخم مرغ و یک سوم پیمانه کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید.

5- مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کرده و تا حدی که مرطوب و حباب‌دار شوند آن‌ها را هم بزنید.

6- درون فنجان‌های مافین از پیش آماده کرده را با قاشق پر کرده و آن‌ها را در فر که از قبل گرم کرده‌اید به مدت 25 – 20 دقیقه قرار دهید.

در این حین، دارچین را با یک چهارم پیمانه شکر مخلوط کرده و زمانی که مافین‌ها خوب پختند سر آن‌ها را ابتدا درون کره ذوب شده سپس درون مخلوط دارچین و شکر فرو برید.

7- مافین‌های آماده شده را تا گرم هستند میل کنید.


منبع: همشهری آنلاین

دانـــــلود

  • - بازدید: 266

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *