طرز تهیه پنکیک

بدون دیدگاه

طرز تهیه پنکیک

پنکیک یا کیک تابه ای نوعی کیک نازک، تخت و گرد است که با ریختن خمیر آشپزی در ماهی‌تابه پخته می شود. بسته به منطقه جغرافیایی پنکیک ها را همراه با مربا، شکلات، میوه، شربت و گوشت مصرف می کنند. کیک های تابه ای پهن و شیرین هستند و نوع پخت و ساختار آن در سراسر جهان متفاوت است.

مواد لازم برای 3 نفر:

آرد: 1/5 پیمانه
بیكینگ پودر: یك قاشق غذاخوری
شكر: ‌یك قاشق غذاخوری
نمک: ‌نصف قاشق چای خوری
شیر: یك و نیم پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
كره: نصف قاشق غذاخوری، در دمای اتاق

طرز تهیه:

شكر، آرد، بیكینگ پودر و نمك را با هم مخلوط كنید.

تخم مرغ، كره و شیر را به مخلوط اضافه كنید و با استفاده از یک همزن ، آن ها را خوب با هم مخلوط كرده تا نرم و روان شوند.

در یک تابه نچسب، كره را ذوب كنید.

یک چهارم از مخلوط را درون تابه ریخته و روی حرارت متوسط، به مدت 3 دقیقه یا تا زمانی‌كه رویه آن پف كرده و بالا بیاید آن را حرارت دهید سپس پنكیک را برگردانده و طرف دیگر را 2 دقیقه دیگر یا تا زمانی كه قهوه‌ای رنگ شود حرارت دهید.

همین كار را با مابقی مایه انجام دهید.



منبع: همشهری آنلاین

دانـــــلود

  • - بازدید: 50

برچسب ها

مطالب پیشنهادی ما

دیدگاه های شما

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *